Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AVENA RESORT SPA HOTEL ALANYA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

AVENA RESORT SPA HOTEL 4* ALANYA ANTALYA

Hotelul este localizat in Alanya, Obagol, la 125 km de aeroportul Antalya si 2,5 km distanta de centrul orasului.

Hotelul dispune de 182 camere.

Camerele economic- Sunt echipate ca si camerele standard dar: sunt amplasate la parter (sau in zone mai defavorabile ale hotelului), sau/si au suprafete mai mici sau/si nu au balcon.

Standard room- camerele au 40 mp; curatenie in camere se face in fiecare zi; prosoapele se schimba zilnic iar lenjeria se schimba o data la 3 zile. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, tv lcd, uscator de par, parchet, dus, balcon. Minibarul este reumplut zilnic.

Family room- au 44 mp, sunt 2 dormitoare cu usa de conexiune; curatenie in camere se face in fiecare zi; prosoapele se schimba zilnic iar lenjeria se schimba o data la 3 zile. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, tv lcd, uscator de par, parchet, dus, balcon. Minibarul este reumplut zilnic.

Servicii –All inclusive

Se servesc in regim de bufet suedez micul dejun(07.30-09.30); mic dejun tarziu(09.30-10.30); gustari la piscina(11.00-16.00); gustari la plaja (12.00-15.00); pranz (12.30-14.00); cina(19.00-21.00); pizza turceasca(11.00-16.00); inghetata(16.00-17.00), prajituri; lobby bar(10.00-23.30)unde se servesc bauturi locale alcoolice si nonalcoolice, ceai si cafea 24 h.

Conceptul de all inclusive este disponibil intre orele 10.00-23.30; lobby bar(10.00-23.30) unde se servesc bauturi locale alcoolice si nonalcoolice, ceai si cafea 24 h.

Cu plata: seif, inghetata, fresh-urile, cafea turceasca, servicii telefon, inchiriere masini, salon infrumusetare, doctor, spalatorie, room service, bauturi alcoolice de import.

Plaja privata se afla la 140 m distanta de hotel. Turistii pot ajunge la plaja prin pasajul subteran. La plaja umbrelele, sezlongurile si saltelele sunt gratuite; fresh-urile, inghetata si sporturile motorizate sunt contra cost.

Hotelul dispune de o piscina principala si o piscina pentru copii, cu umbrele, sezlonguri gratuite, topogan deschis intre orele 10.00-12.00 si 15.00-17.00.

Cu plata: masaj, sauna, baie cu aburi.

Fara plata: fitness, aerobic, dart, bocca, volei pe plaja, mini club(04-12 ani).

Hotelul este ideal atat pentru cupluri cat si pentru familii cu copii.

Sejur Turcia, Antalya, Charter avion din Sibiu, Bucuresti, Cluj, Suceava, Timisoara, bilete de avion Turcia, vacanta in Turcia, Early booking Turcia, Oferte Last minute Turcia

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Baie cu aburi
Bar
Boccia
Cafea turceasca
Centru de infrumusetare
Darts
Doctor 24h
Inchirieri masini
Lobby bar
Mini-club
Piscina exterioara
Piscina pentru copii
Plaja privata
Pool bar
Room Service
Sauna
Seif
snack bar
Spalatorie
Sporturi nautice motorizate
Tobogane

Locatie