Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aslan Corner Hotel se află pe malul mării in Alanya și oferă cazare de 3 stele, o zonă in aer liber, o grădină și un lounge comun. Proprietatea se află la aproximativ 2 minute de mers pe jos de Aquapark Alanya, la 1,4 km de Peștera Damlatas și la 15 minute de mers pe jos de Piața Alanya Ataturk. hotel oferă o terasă și vedeți această piscină. De asemenea, oaspeții pot lua masa la restaurant sau savura băuturi la bar.

La acest hotel, camerele sunt echipate cu climatizare, birou, televizor cu ecran plat, baie proprie, lenjerie de pat, prosoape si balcon cu o vedere la oras. Camerele au o cutie de valori.

Personalul de la recepția deschisă non-stop cunoaște limită engleză britanică și turcă.

Printre punctele de atracție populare situate in apropiere de Aslan Corner Hotel se numără Plaja Kleopatra, Plaja publică din Alanya și Muzeul de Arheologie Alanya. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipasa-Alanya, situat la 42 km de Aslan Corner Hotel.

Locatie