Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GARDENIA BEACH HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Gardenia Beach se găsește în Alanya și oferă cazare de 4 stele, o grădină și un bar. Această proprietate oferă un club pentru copii, precum și un restaurant, un parc acvatic și o piscină în aer liber sezonieră. Proprietatea are animatori și depozit de bagaje.

Localizare

Gardenia Beach este localizat in statiunea Alanya. Se află la 3 minute de mers pe jos de Plaja Okurcalar și la 12 km de Tarihi Alarahan. De asemenea, este situat la 92 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati hotel

Această proprietate oferă un club pentru copii, precum și un restaurant, un parc acvatic și o piscină în aer liber sezonieră. Proprietatea are animatori și depozit de bagaje.

Veți avea ocazia să gustați arome unice în timpul vacanței dumneavoastră cu mese deschise tip bufet pregătite de bucătari profesioniști în restaurantul principal care servește toată ziua. Vă puteți bucura de plăcerea de a mânca mese A'la Carte separat de sistemul all-inclusive în orice zi doriți. Cei care au rezervat o cameră pentru cel puțin 7 zile sau mai mult se pot bucura de gusturile unice pregătite făcând o rezervare pentru 1 zi în la restaurantele a la carte. Beach Bar-ul este situat pe partea stângă pe drumul de plajă și servește în timpul zilei. În timp ce vă bucurați de mare și de soare, barul de pe plajă va adăuga savoare plăcerii dvs. de plajă cu diferite alternative de mâncare și băuturi in intervalul 10:30 - 16:00. De asemenea,barul de la piscină, este situat lângă piscina clădirii principale, servește în timpul zilei pentru a adăuga plăcere pauzelor dumneavoastră cu băuturile răcoritoare și gustările delicioase, in intervalul 10:00 - 00:00.

Hotelul pune la dispozitie servicii welness precum baie turceasca, masaj si sauna.

Puteți alege cele 4 piscine exterioare. Există 3 tobogane în Aqua Park. De asemenea, sunt 2 piscine pentru copii, dintre care 1 are tobogan. Se oferă gratuit șezlonguri și umbrele de plajă.

Hotelul este situat în Golful Justinanos, iar plaja este cu pietriș-nisip, marea devine adâncă rapid. Umbrelele și șezlongurile cu perne sunt gratuite pe plajă și piscină, prosoapele de plajă sunt oferite gratuit cu un depozit. Prosoapele sunt schimbate la anumite ore.

Biliardul și minigolful se numără printre serviciile noastre plătite. Miniclub Există un club pentru copii, este deschis în fiecare zi a săptămânii, cu excepția zilei de duminică, de la 10:00 la 12:00 și de la 1:00 la 17:00. În timpul vacanței, vă puteți lăsa copiii cu vârste cuprinse între 04 și 12 ani în miniclub în aceste ore.

Facilitati camere

La acest hotel, fiecare cameră include balcon. Camerele de la Gardenia Beach includ și WiFi gratuit și o baie proprie cu duș și un uscător de păr. La Gardenia Beach, camerele au climatizare și televizor cu ecran plat.

Info

Descrierea are caracter informativ. 
 
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

Facilitati

Restaurant
Wi-fi / Wireless Lan
Lift
Camera pentru bagaje
Seif
Schimb valutar
Loc de joaca pt copii
Camere familii
Acces internet
Transfer aeroport
Centru Spa & Wellness
Fitness
Sporturi
AC ( aer conditionat )
Camere nefumători
Recepție 24h
Piscina exterioara