Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WHITE GOLD HOTEL & SPA HOTEL ALANYA ANTALYA

   Gol Mah, Dadalar Cd 21, 07460 Alanyaantalya, Turcia, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

WHITE GOLD HOTEL & SPA HOTEL 5* ALANYA ANTALYA

Descriere in curs de actualizare pentru vara 2021
LOCALIZARE: Hotelul se afla in regiunea Obagol, la 2 km de Alanya si la 135 km de aeroportul din Antalya.
CAZARE: Hotelul are un numar total de 173 de camere.
Standard Rooms (23 – 25 m2, un dormitor, o baie, max. 2+1 pax), Economy Rooms (20 m2, camerele se afla la parter, fara priveliste, un dormitor, o baie, max. 2+1 pax).
Toate camerele au baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu o sticla de apa), fiebator, ceai si cafea, seif (contra cost), podea cu mocheta, TV satelit cu canale de muzica.
SERVICII: All inclusive – tip bufet micul dejun, micul dejun tarziu, pranz, dulciuri, ceai si cafea dupa amiaza, cina si gustari tarzii, inghetata la barul de la piscina intre anumite ore, bauturi locale alcoolice si nealcoolice intre orele 10:00 – 23:00, bauturi nealcoolice la barul de la plaja intre orele 12:00 – 16:00.
Nu sunt incluse in concept: bauturi de import, sucuri naturale de fructe, ingheatata, cafea turceasca, bauturi in Disco Club si la barul de pe plaja, mancare si bauturi dupa orele 23:00.
FACILITATI: Restaurant principal tip bufet, lobby bar, bar la piscina si pe plaja, disco.
Contra cost: asistenta medicala, magazine, rent a car.
Conexiunea internet Wi-Fi (viteza redusa) este gratuita in intreg hotelul.
PLAJA: Plaja este privata, la 50 m de hotel, cu nisip si cateva zone cu pietre, se acceseaza printr-un tunel. Sezlonguri si umbrele gratuite. Prosoape de plaja cu garantie.
SPORT SI DIVERTISMENT: Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogan cu apa, centru fitness, baie turceasca, sauna, tenis de masa, volei.
Contra cost: centru SPA, masaj, biliard, sporturi nautice.
Programe de divertisment in timpul zilei; seara au loc spectacole. Mini club pentru copii cu varste intre 4 – 12 ani.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!


Facilitati

Aer conditionat
All inclusive
Piscina interioara
Sezlong si umbrela la plaja gratuit
50 m de plaja
Plaja privata
WiFi gratuit
Piscina cu tobogane

Locatie