Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amara Hotel & SPA se găsește in Durrës, la cațiva pași de Plaja din Durrës, și are o zonă in aer liber sezonieră, un lounge comun, o terasă și parcare privată gratuită. Proprietatea are un restaurant, precum și un bar, o cadă cu hidromasaj și un hamam. Proprietatea oferă o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, room-service și WiFi gratuit in proprietate.

Acest hotel pune la dispoziție camere care include aer, un birou, o cafetieră, un minibar, o cutie de valori, un televizor cu ecran plat, un balcon și o baie proprie cu bideu. Baia proprie oferă un duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. La Amara Hotel & SPA, camerele sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții pot savura in fiecare dimineață un mic dejun tip bufet, continental sau italian.

Amara Hotel & SPA oferă cazare de 4 stele, cu facilități precum un centru spa.

Acest hotel pune la dispoziție un serviciu de călcătorie și facilități de afaceri precum fax și xerox.

Amara Hotel & SPA se află la 2,9 km de Plaja Currila și la 37 km de Piața Skanderbeg. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Maica Tereza din Tirana, situat la 31 km de Amara Hotel & SPA.

Locatie