Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Bleart este un hotel modern, situat într-o zona privilegiata, la doar 20 m de malul marii, unde se gaseste frumoasa plaja privata; la 9 km de centrul orasului Durres, la 20 km de aeroportul national "Maica Tereza", la 35 km de Tirana. Este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe coasta albaneza, inaugurat in data în 1 iunie 1994. Acesta ofera oaspetilor servicii de înalta calitate, confortul unui hotel de lux si un restaurant cu delicioase preparate mediteraneene. Hotelul are o piscina si plaja privata. Fie ca sunteti în vacanta sau in calatorie de afaceri, hotelul Bleart va ofera toate facilitatile pe care le cautati.
Dotari camera: tv cablu, aer conditionat, balcon, uscator de par, telefon.
Facilitati hotel: bar si restaurant, sala de conferinte, birou, disco, parcare asigurata, pizzerie, bar la piscina, plaja privata, activitati recreative, piscina-pentru copii, serviciu detaxi, restaurant in apropierea hotelului.
www.hotelbleart.com

Locatie