Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Brilliant Hotel & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Brilliant Hotel & SPA se află in Golem, la aproximativ 4 minute de mers pe jos de Plaja Qerret și la 1,1 km de Plaja Mali I Robit. Proprietatea oferă un bar, precum și parcare privată și WiFi gratuit. Acest hotel de 5 stele oferă o recepție deschisă nonstop și un bancomat. hotel pune la dispoziție o piscină interioară, o saună, divertisment de seară și room-service.

Acest hotel pune la dispoziție camere cu aerul, un birou, un ibric electric, un frigider, un minibar, o cutie de valori, un televizor cu ecran plat, un balcon și o baie proprie cu duș. Baia proprie oferă articole de toaletă gratuite. La Brilliant Hotel & SPA, fiecare cameră oferă lenjerie de pat și prosoape.

La proprietate este disponibil zilnic un mic dejun tip bufet, continental sau italian.

Brilliant Hotel & SPA oferă o gamă largă de facilități de wellness, printre care o cadă cu hidromasaj și un centru spa.

Acest hotel se află la 49 km de Piața Skanderbeg și la 7,4 km de Shkëmbi i Kavajës. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Maica Tereza din Tirana, situat la 43 km de Brilliant Hotel & SPA.

Locatie