Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Epirus Hotel (Sarande)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul Epirus se afla in zona central-nordica a orasului Sarande, la circa 50 m. de plaja (in panta), majoritatea camerelor beneficiind de o frumoasa vedere la mare.
Descriere: Pozitionare in imediata apropiere a plajei (circa 50 m.), avand multiple tipuri de camere confortabile si luminoase. Unele camere ofera balcon sau terasa cu o vedere excelenta asupra Marii Ionice si a insulei Corfu. Sarande este una din cele mai frumoase, spectaculoase si apreciate statiuni de pe litoralul albanez.
Facilitati hotel: Restaurant cu terasa, snack-bar, plaja proprie de nisip, bar pe plaja, loc de joaca copii, masaj, parcare proprie. La circa 30 de metri de hotel se afla un minimarket.
Dotari camere: Ofera cazare in 30 de camere de mai multe tipuri: duble, triple, deluxe, studio, apartamente. Toate dispun de grup sanitar propriu, TV, aer conditionat, internet Wi-Fi.
Web: http://epirushotel.com/en/