Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Albena Bulgaria

Prezentare Albena Bulgaria

ALBENA 2021 - CHARTER AUTOCAR DIN DEVA, ALBA, SEBES, SIBIU, VALCEA, PITESTI , BUCURESTI - AIR TOUR TRAVEL COPILUL PANA LA 14 ANI - TRANSPORT CU AUTOCARUL GRATUIT CU AIR TOUR TRAVEL...

Citeste mai mult

Prezentare Albena Bulgaria


Despre Albena

☀️Deschidere hoteluri ALBENA, BULGARIA

✅Incepand cu data de 15.06.2020, toti turistii care se intorc din Bulgaria NU vor mai fi obligati sa stea in izolare. Statiunea #ALBENA propune deschiderea treptata a hotelurilor.

👉Hotel Kaliakra Beach 4*- deschidere oficiala 29.05.2020 – Ultra all inclusive

👉Hotel Kaliakra Mare 4*- deschidere oficiala 04.06.2020 – All inclusive

👉Hotel Arabella Beach 4*- deschidere oficiala 15.06.2020 – All inclusive

👉Hotel Boryana 3*- deschidere oficiala 15.06.2020 – All inclusive

👉Hotel Elitsa 3*- deschidere oficiala 15.06.2020 – All inclusive

👉Hotel Laguna Mare 4* - deschidere oficiala 15.06.2020 – All inclusive

👉Hotel Laguna Garden 4* - deschidere oficiala 15.06.2020 – All inclusive

👉Hotel Malibu 4* - deschidere oficiala 15.06.2020 – All inclusive

👉Maritim Hotel Paradise Blue 5* - deschidere oficiala 15.06.2020 – Demipensiune

👉Hotel Mura 3* - deschidere oficiala 15.06.2020 – All inclusive

👉Hotel Nona 3* - deschidere oficiala 15.06.2020 – All inclusive

👉Hotael Oasis 2* - deschidere oficiala 15.06.2020 – All inclusive

👉Hotel Primasol Ralitsa Superior 4*- deschidere oficiala 15.06.2020 – All inclusive Plus

👉Hotel Sandy Beach 4*- deschidere oficiala 15.06.2020 – All inclusive

👉Hotel Slavuna 3* - deschidere oficiala 15.06.2020 – All inclusive

👉Hotel Vita Park 3* - deschidere oficiala 15.06.2020 – All inclusive Plus

👉Complex Primasol Ralitsa Aqua Club 4*- deschidere oficiala 15.06.2020 – All inclusive Plus

👉Hotel Gergana 4*- deschidere oficiala 22.06.2020 – All inclusive

👉Aquapark Albena - deschidere oficiala 19.06.2020

Mare... Natură... Serenitate...

            Staţiunea este situată la aproximativ 28 km nord de Varna (capitala maritimă a Bulgariei) şi 11 km sud de Balchik (reşedinţa de vară a Reginei Maria a României), in imediata apropiere a multor centre turistice, culturale şi comerciale. Apa limpede şi cristalină, nisipul fin şi auriu, dealurile pitoreşti, serviciile excepţionale şi ospitalitatea consacrată sunt doar câteva dintre atuurile cu ajutorul cărora Albena a devenit destinaţia de vacanţă preferată de turişti din toate colţurile lumii.

            Cu o infrastructură bine dezvoltată, un număr mare de hoteluri şi restaurante, centre SPA, facilităţi sportive, o panoramă unică, răsărituri magice şi o atenţie deosebită pentru serviciile oferite, Albena reuşeşte să satisfacă până şi cele mai exigente cerinţe, câştigând astfel în fiecare an din ce în ce mai mulţi prieteni.

            Fie că sunt cupluri, familii, pasionaţi de sport şi activităţi în aer liber sau chiar participanţi la diferite întâlniri de afaceri şi evenimente, oaspeţii noştri recunosc că Albena este cu adevărat destinaţia potrivită pentru a evada din cotidian.

            Plaja: Cu o lungime de 3.5 kilometri şi o lăţime de 150 metri, ape limpezi şi cristaline, nisip fin şi auriu şi un cadru natural înconjurător magnific, plaja din Albena este renumită ca fiind una dintre cele mai mari şi mai frumoase plaje din Europa. Pentru cei care caută zile active în soare, o multitudine de sporturi acvatice sunt disponibile de la răsărit până la apus. De peste 18 ani, Albena este deţinătoarea prestigiosului premiu internaţional "Blue Flag/ Steagul Albastru" pentru standarde ridicate de curăţenie a mării, plajei şi întregului său teritoriu. Important: Albena oferă oaspeţilor săi două şezlonguri şi o umbrelă gratuite la plajă!

            Natura: Albena este consacrată ca fiind unul dintre rarele locuri din Europa în care se reuşeşte să se păstreze natura intactă. Având ca parte integrantă una dintre cele mai frumoase rezervaţii naturale din Bulgaria, Albena oferă oaspeţilor săi combinaţia perfectă dintre natura neatinsă şi beneficiile unei staţiuni turistice moderne. "Rezervaţia Naturală Baltata" este o pădure cu vegetaţie de tip tropical, care se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 183.2 ha şi unde pot fi găsite peste 260 de tipuri de plante, 183 de specii de păsări si 337 specii de animale, marea majoritate fiind incluse în Cartea Roşie a Bulgariei şi protejate prin lege. Baltata porneste de la şoseaua principală Kranevo-Albena, trece prin spatele hotelurilor complexului şi ajunge până la fâşia de plajă a Mării Negre.

            O dovadă importantă a angajamentului nostru puternic în ceea ce priveşte conservarea mediului natural este faptul că suntem singura staţiune din Bulgaria care deţine propria sa staţie de observare a climei, echipată pentru studierea temperaturii aerului, umiditatea, direcţia şi viteza vântului, temperatura apei din mare, cum precum şi alţi parametri ai mediului înconjurător.

            Tradiţie. Ospitalitate. Excelenţă.

            Albena dispune de peste 40 de hoteluri confortabile, amplasate în două zone - pe plajă şi în zona de parc, între peisajul maritim copleşitor şi vegetaţia luxuriantă. Hotelurile noastre oferă toate facilităţile şi serviciile esenţiale pentru petrecerea unei vacanţe perfecte: camere moderne, restaurante excelente, baruri confortabile, piscine pentru copii şi adulţi, centre SPA, săli de congrese, terenuri de sport şi multe altele. În cadrul staţiunii, există un centru medical 24/7, secţii de poliţie şi pompieri, Rent-A-Car, farmacii, magazine, chiar şi o staţie de autobuz. Începând cu 2014, Albena a devenit o zonă cu Wi-Fi gratuit! Wi-Fi cu o viteză de 1Mbps este disponibil oaspeţilor în mod gratuit în toate zonele publice din stațiune (recepții, lobby baruri, piscine, plajă etc.). Wi-Fi cu o viteză mai mare (6 Mbps) este disponibil contra cost.

            Restaurante: Vă invităm să vă răsfaţaţi simţurile cu preparate delicioase şi rafinate într-unul din numeroasele restaurante din complexul nostru. De la preparate tradiţionale la bucătăria internaţională, în Albena veţi găsi negreşit preferatele dumneavoastră: delicii mexicane - "Restaurantul Tex Mex", specialităţi italieneşti - "Restaurantul Ti Amo", preparate din bucătăria franceză - "Restaurantul Ciel Bleu", delicatese mediteraneene - "Restaurantul Kaliopa", fripturi suculente - "Steak House Poco Loco" şi multe altele. Vă invităm să vă bucuraţi de o experienţă gastronomică minunată, completată de o listă de vinuri cu etichete prestigioase!În Albena vă vom demonstra că orice masă poate fi transformată într-un adevărat festin!

            Ora: Ora este +2 după Greenwich şi +1 după Europa Centrală.

            Curentul electric: Tensiunea electrică a reţelei este 220 V, iar frecvenţa – 50 Hz.

            Legături telefonice: Din hotelul Dvs. puteţi lua legătură telefonică cu oricine doriţi, formând codul ţării şi/ sau al oraşului. De asemenea, puteţi să vă cumpăraţi şi o cartelă de telefon public pentru apelurile internaţionale.

            Paşapoarte şi vize: Cetăţenii din ţările care fac parte din Uniunea Europeană şi EFTA nu au nevoie de vize pentru a vizita Bulgaria.

            Poşta: Se află lângă clădirea Administraţiei Centrale şi este deschisă zilnic de la ora 8.00 până la orele 17.00.
Vederile şi scrisorile le puteţi lăsa şi la recepţia hotelului sau le puteţi pune în cutiile poştale din staţiune.

            Bănci: Băncile funcţionează de luni până vineri inclusiv, între orele 9.00 şi 16.00. Este bine să aveţi paşaportul la Dvs., vă poate fi necesar la schimbul valutar sau la achitarea cecurilor. În unele hoteluri din staţiune există şi bancomate.

            Cărţi de credit: În hotelurile mari, la punctele de închiriat automobile, în unele restaurante şi centre comerciale puteţi folosi principalele cărţi de credit internaţionale. Informaţii despre ce fel de cărţi de credit se admit puteţi găsi pe stickerele din vitrinele magazinelor şi ale hotelurilor.

            Valută: Valuta bulgară se numeşte LEV, care este alcătuit din 100 stotinki. Toate plăţile se efectuează în valuta naţională. Bancnotele sunt de 1, 2, 10, 20, 50 şi 100 de leva, iar monedele de 1, 2, 5, 20 şi 50 de stotinki. Curs valutar fix: 1 Lev = 1.95583 Euro. Se recomandă ca schimbul valutar să fie efectuat la birourile de schimb, la recepţia hotelului, la aeroport sau banci.

            Farmacii: Funcţionează între orele 8.00 şi 20.00, însă există şi farmacii cu program non-stop. Pentru informaţii mai precise adresaţi-vă recepţiei de la hotel.

            Apa: Apa de la robinet este potabilă, dar conţine mult clor, de aceea vă recomandăm apa îmbuteliată.

            Populaţia: Populaţia Bulgariei este aproximativ de 8 milioane locuitori; în capitala ţarii, Sofia, sunt aproape 1,5 milioane de locuitori, iar în capitala maritimă Varna – 450 000.

            Limba: Limba oficială este limba bulgară, aparţinând familiei limbilor slave.

            Religia: Religia principală în Bulgaria este creştin ortodoxă. Mai există şi populaţii de alte credinţe – islamism, catolicism, iudaism ş.a.

AQUAMANIA Aqua park

 

            Parcul Acvatic Aquamania isi deschide portile in August 2014, dupa finalizarea primei faze de constructie. O adevarata magie de apa se va intinde pe o suprafata de aproximativ 30 000 metri patrati in Statiunea Albena, Bulgaria. Acest parc acvatic futurist se intinde pe o suprafata de aproximativ 5 terenuri de fotbal, cu fel de fel de atractii acvatice pentru copii si adulti.

            Designul proiectului ii apartine arhitectilor si inginerilor ARCHEON- compania Kutsarov infiintata in 1990 care functioneaza in domeniul ospitalitatii, sportului si agrementului. Producatorul atractiilor acvatice este ProSlide - o companie canadiana cu peste 28 de ani de experienta in ingineria atractiilor acvatice, cu proiecte in desfasurare pe 6 continente. Odata cu deschiderea parcului acvatic Aquamania, compania isi va marca prezenta pentru prima oara in partea de sud-est a Europei. Printre destinatiile sale actuale se afla tari precum Statele Unite ale Americii, Turcia, Cipru, Emiratele Arabe Unite, Spania, Marea Britanie, Germania, Austria, Olanda, Danemarca si Norvegia. A doua faza a proiectului, programata pentru anul 2015 include inca doua atractii acvatice: Tantrum - toboganul de 191 metri lungime si toboganul Free Fall de 76 metri lungime, precum si o piscina cu o scena amfiteatrica pentru animatie.

            Vizitatorii parcului Aquamania vor avea posibilitatea sa incerce cele 4 benzi de 314 metri lungime ale ProRacer-ului/ fiecare banda avand o latime de 78,5 metri, cel mai popular tobogan de curse. Turnul inalt de 20 metri ii va conduce pe turisti catre un alt tobogan al adrenalinei: megatoboganul Mammoth - de 183 metri lungime, unde familia se poate bucura impreuna de calatoria prin megatub.

            Rauri serpuiesc in jurul copacilor umbriti (Lazy River), fluxuri de apa se izbesc in canioane stancoase (Wild River), fantani fascinante explodeaza in diferite culori si forme in timp ce interiorul este sculptat in pietre milenare. Se poate trage la tinta cu jeturi de apa, aruncari cu bombe de apa, iar efectele speciale sunt declansate in tot jurul parcului.

            Copiii se vor bucura de un paradis plin de culoare, atractii acvatice precum Kids Tornado, Kids Race, Kids Twister, Kids Mini River, efecte acvatice fascinante precum Turtle Space Deck, Turtle Fountain si Laguna Balboa/ spatiu de joaca si multe altele. Copiii vor descoperi de asemenea un dispozitiv de transport misterios, o poarta stelara, care ii vor "teleporta" intr-o luma a bucuriei si imaginatiei.

            Chiar langa KIDS ZONE se afla Galaxy Pilot's Bar/ Pool Bar cu povesti pe pereti ale civilizatiilor extraterestre si alfabete pierdute.

            Tunelul Star Tunnel spatios si aerisit / Snack barul construit pe doua etaje/ este punctul de intalnire al celor care decid sa se relaxeze cu o bautura proaspata si o gustare usoara pe o terasa umbrita.

            Casa Calea Lactee este un salon de inghetata care isi va primi invitatii cu tentatii racoroase de la intrarea in parcul acvatic pana in apropierea zonei de magazine.

            Vizitatorii vor urma povestea unei nave pierdute intr-un paradis acvatic exuberant pe parcusul vizitarii atractiilor acvatice.

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!