Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JUPITER

   Praia Da Rocha, Portugalia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL JUPITER:
Hotelul a fost complet renovat in iarna 2014/2015 si are un decor modern, intregul design avand ca tema principala oceanul. Locatia hotelului este excelenta: pe faleza pietonala, in fata plajei.
Tip masa:
Mic dejun/demipensiune
Localizare HOTEL JUPITER:
Hotelul este situat in Portimao, la un kilometru de port, in apropiere si cu acces direct la plaja Praia de Rocha, una dintre cele mai late plaje de nisip din intrega regiune Algarve
Plaja:
Praia da Rocha este una dintre cele mai intinse plaje din Algarve. Este plaja cu nisip fin iar intrarea in apa este lina. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Plaja este publica.
Dotari camere:
Camerele dispun de mobilier modern, aer conditionat, TV satelit, minibar, uscator de par, seif (cu plata: 2 EURO/ zi si depozit 15 EURO) si internet wireless gratuit. Cele 71 de camere standard au vedere la oras si nu dispun de balcon, suprafata fiind de 19 mp. Camerele superior (49) au vedere laterala la mare, iar cele premium vedere frontala, ambele beneficiind de balcon si avand o suprafata de 28 mp. Capacitate maxima: 2 persoane in camerele standard si 3 persoane in camerele superior si premium. Hotelul dispune si de 12 camere familiale de 28 mp, unde pot fi cazati maxim 2 adulti si 2 copii. 6 camere superior si 6 premium sunt interconectate.
Facilitati HOTEL JUPITER:
Hotelul beneficiaza de un restaurant spatios si luminos decorat in alb-albastru, bar la piscina (in timpul verii cu muzica live), bar la receptie, centru fitness deschis 24h, centru SPA (cu plata: 10 EURO/ persoana pentru 90 minute).
Clasificarea agentiei: 4*
Web:www.jupiteralgarve.com