Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ECLIPSA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Eclipsa - Amara este situat in statiunea Amara, la 50 de metri de plaja Mircesti si 200 de metri de hotel Parc. Hotelul pune la dispozitia turistilor 23 camere cu pat dublu si matrimonial, 2 apartamente cu pat matrimonial, mobilate modern si decorate in stiluri diferite.

Hotelul face parte din complexul Hotelier Parc, care mai cuprinde, baza de tratament, cabinet medical, restaurant Parc, terasa, bar, plaja Mircesti si Hotel Dana.

Camerele spatioase ofera confort si intimitate sejurului dvs si sunt dotate cu aer-conditionat, frigider, telefon, baie proprie, birou, balcoane, wi-fi, tv-cablu.

Complex Parc dispune de baza de tratament, restaurant, 3 sali de mese, o sala de conferinte, bar, 2 terase, parcare pazita si plaja proprie amenajata cu terase, dusuri, sezlonguri, tobogan acvatic, bazin pentru copii (plaja de la Mircesti).

Ofertele de tratament includ:

- Cazare 5/ 7 / 9 / 12 / 16 nopti in camera dubla adiferenta pentru camera single este de 60 lei/zi

- Masa meniu fix sau la cerere card valoric-valoare 50 lei/zi/persoana

- Tratament a afectiuni reumatismale, ginecologice- 4 / 5 / 7/ 10 / 12 zile

-4 proceduri/zi

-consultatie medicala de specialitate

Acces gratuit si namol sapropelic la plaja naturista si de agrement Mircesti a Complexului Parc (sezlongul se achita separat) Program baza tratament: luni a vineri

Baza de tratament este inchisa in zile de weekend si sarbatori legale.

Oferta este valabila pentru persoanele care prezinta la sosire cupon de pensie sau adeverinta de salariat, bilet de trimitere de la medicul de familie sau medic specialist utilizat in sistemul de asigurari sociale de sanatate, cardul de sanatate si copie B.I.sau CI

Alte facilitati spalatorie,

curatatorie

- ascensor

- parcare

PLAJA MIRCESTI:

-piscina pentru copii cu apa din lacul Amara

-terase si baruri si baruri

-plaja cu nisip si sezlonguri

-plaja nudism femei si barbati

-tratament cu namol

Accesul la Plaja Mircesti este gratuit pentru turistii cazati in oricare din hotelurile Complexului Parc (sezlongul se achita separat)

Accesul la piscina exterioara ECLIPSA este liber pentru turistii cazati la Hotel ECLIPSA, si contracost pentru turistii cazati la hotelurile PARC si DANA.

Hotelul ofera si activitati de agrement, piscina, teren de tenis si parc propriu pentru relaxarea turistilor.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!