Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALI BEY CLUB MANAVGAT HOTEL SIDE ANTALYA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

ALI BEY CLUB MANAVGAT HOTEL 5* SIDE ANTALYA TURCIA

Profita acum de un sejur in Turcia pentru ca vei avea parte de cea mai frumoasa vacanta. Un sejur in Side, alaturi de cei familie si prieteni, este alegerea perfecta pentru un concediu de vis, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de lux, pe care le gasiti la ALI BEY CLUB MANAVGAT HOTEL 5* IN SIDE ANTALYA- Early Booking Exceptional : 9.5 Booking.com

Localizare:

Situat pe malul marii, la 90 km de centrul orasului Antalya si la 85 km de aeroport. Hotelul se afla situat la 12 km de Manavgat, 17 km de Side si 60 km de AlanyaConstruit in anii 1991 (Club Manavgat), respectiv 1995 (Club Park Manavgat) si renovat in 2008, cu o suprafata totala de 380.000 m

Cazare:

Complexul dispune de 900 de camere, repartizate astfel:

  • camere standard (suprafata de 26 mp);
  • camere pentru persoane cu dizabilitati;
  • camere superioare (suprafata de 26 mp);
  • camere family alcatuite din doua camere standard conectate, cu usa intre ele;
  • camera family superioare (suprafata 40 mp, un dormitor cu pat dublu si unul cu paturi separate), cu usa intre ele.

Dotari camera: telefon, TV satelit, radio, minibar, aer conditionat, seif, uscator de par, balcon. Podeaua este din gresie sau marmura, internet wi-fi.

Facilitati:

3 restaurante principale, restaurant a la carte, restaurant pe plaja, 13 baruri, cafenea turceasca, o piscina exterioara mare si o piscina pentru relaxare, aquapark (25.000 mp cu 9 tobogane pentru adulti si 6 tobogane pentru copii, restaurant, bar, diverse distractii);

Servicii cu plata: bauturile din import, sucuri din fructe la bar, rezervare restaurant a la carte, babysitter, telefon, centru de tenis (62 terenuri pe zgura) si echipamentul, spalatorie, masaj, doctor, sporturi acvatice, fotograf, sala de jocuri, fitness, biliard, fotbal, inchiriere masini, coafor si frizerie, centru comercial.Plaja de pietricele cu nisip. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Plaja si piscine:

o piscina exterioara mare si o piscina pentru relaxare, aquapark (25.000 mp cu 9 tobogane pentru adulti si 6 tobogane pentru copii, restaurant, bar, diverse distractii)

Sporturi și activități:

  • mini club pentru copii (4-12 ani), baie turceasca, sauna, tenis de masa, mini fotbal, baschet, volei si fotbal pe plaja, jogging, darts, boccia, tir cu arcul, animatie, discoteca si discoteca in aer liber.

Tenis:- in complexul Alibey Club/Park Manavgat exista 62 terenuri de tenis cu zgura; unul dintre ele este terenul central, care are si tribune pentru spectator;- exista si doua terenuri pe zgura si doua terenuri mini motorizate special pentru copii, dar si un perete de squash;- centrul de tenis este cel mai cunosc la nivel international, de pe coasta Mediteranei si este perfect atat pentru antrenamentul profesionistilor, dar si pentru amatori, pentru jocul in echipa sau singur;- scoala germana PCT, pe langa antrenamentele profesioniste pentru meciuri ofera si instructaj pentru diferite niveluri de pregatire, se ocupa de turnee saptamanale, etc;- in acest complex sportiv exista si magazin cu articole sportive (Adidas si Wilson), serviciu de racordare a rachetelor, inchirieri de rachete, un birou de informatii si un bar; alte facilitati sunt: masina de aruncat mingii, analiza pe calculator, cursuri cu metode speciale pentru copii;- toti instructorii de tenis detin certificate DTB/VDT.

Aquapark:- construit pe o suprafata de 25.000 mp;- 9 tobogane pentru adulti si 6 tobogane pentru copii;- facilitati pentru adulti: space bowl, blakhole, rafting, tobogane pentru intreaga familie, bighole, kamikaze cu barcuta, kamikaze, topogane de mare inaltime, piscina cu diverse activitati;- facilitati pentru copii: mini kamikaze, mini tobogane, mini rafting, o nava a piratilor, diverse figurine de animale, loc de joaca pentru copii, piscina de nisip pentru bebelusi;- restaurant si bar. Alte informatii:- accesul in pantaloni scurti la cina nu este permis;- toate cartile de credit sunt acceptate;- animalele de companie nu sunt permise.Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonuluifara a anunta in prealabil aceste modificari.

Website: www.alibey.com

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!