Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KILIKYA PALACE GOYNUK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.kilikyapalace.com


LOCALIZARE:
Hotelul este situat in regiunea Goynuk, la 9 km de Kemer si 46 km de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Hotelul dispune de un total de 272 camere dintre care 237 camere standard (33m²; 2+1pers), 8 camere Suite ( 45 m²; max.5pers), 4 camere family ( 62m²; max 4pers). Toate camerele sunt dotate cu balcon si vedere la mare, baie privata cu cada si uscator de par, sistem aer conditionat, telefon direct, mocheta, seif (contra cost), mini-bar, satelit TV si canale de muzica.

SERVICII:
Ultra All Inclusive- bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, ceai, prajituri, cafea, gustari, cina, gustari tarzii,

restaurante A’ la Carte cu rezervare in prealabil, toate bauturile alcoolice si non-acoolice, mini-bar alimentat zilnic cu apa, bauturi racoritoare si bere.Nu sunt incluse in sistemul Ultra All Inclusive bauturile de lux din import, vinurile imbuteliate, sucurile naturale de fructe,

room-service –ul.

FACILITATI:
Restaurant principal cu bufet deschis, restaurant A’ la Carte, Lobby Bar, bar la piscina, snack bar pe plaja, club de noapte. Cu plata: serviciu medical, baby sitting, coafor, spalatorie, uscatorie, rent a car, internet café, jocuri pe calculator.

PLAJA:
Hotelul dispune de plaja privata cu nisip si pietricele; sezlongurile si umbrelele de soare sunt gratuite, prosoapele de plaja - contra cost.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine interioare si exterioare, piscine pentru copii, tobogane, centru fitness, sauna, baie turcesca, Jacuzzi, terenuri tenis, tenis de masa, baschet, mini - fotbal, darts, sporturi de apa nemotorizate fara plata. Sporturi nautice, scoala scufundari, masaj, salon de infrumusetare, nocturna teren tenis, echipament si lectii de tenis, billiard contra cost. Se organizeaza programe de animatie, competitii in timpul zilei, spectacole seara. Mini-club pentru copii intre 04-12 ani.
LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Goynuk, la 9 km de Kemer si 46 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati

AEROBIC / STEP
A'LA CARTE RESTAURANTS
Animation Team
BABY SITTER
BASKETBALL
BEACH TOWELS
BEACH VOLLEY
Beauty Center
BILLIARDS
Conference Hall
Credit Card
Disco
Diving
Doctor
DRY CLEANING
FAX
Fine Pebble Beach
Fitness Center
Hair Dressing Saloon
Indoor Pool
Jakuzzi
Kids Pool
Laundry Service
LIGHTING FOR TENNIS COURTS
MAIN RESTAURANT
Massage
MATTRESS
MINI CLUB
MINI FOOTBALL
MOTORIZED WATER SPORTS
NON MOTORIZED WATER SPORTS
Outdoor Pool
PABBLE BEACH
Parking
Private Beach
Rent a Car
ROOM SERVICE
Sauna
SHOPPING CENTER
Snack Bar
SPA
SUN BEDS
SUN UMBERELLAS
Table Tennis
TELEPHONE
Tennis Court
Turkish Bath
Water Slides
WELLNESS CENTER

Locatie