Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Motului


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Casa Motului este localizata in inima muntilor Apuseni, la aproximativ 5 km fata de partia Vartop, intr-o locatie deosebita cu peisaje superbe asupra muntilor si susur de apa exact in fata pensiunii.

Casa Motului este locul ideal de relaxare si pune la dispozitia oaspetilor 30 de locuri de cazare, dispuse in 8 camere duble cu pat matrimonial, 2 camere duble cu posibilitate de 1 pat extra, 1 dubla cu posibilitate de 2 paturi extra, 1 apartament si 1 camera single. Toate camerele sunt dotate cu TV, incalzire centrala, Internet wireless, grup sanitar propriu cu dus sau casa, balcon sau terasa. Restaurantul locatiei cu o capacitate de 50 de locuri ofera preparate cu specific traditional si este deschis pentru mic dejun, pranz si cina. De asemenea se pot organiza evenimente la cerere. Casa Motului mai dispune de loc amenajat de joaca pentru copii interior si exterior, teren de sport, gratar, gradina, parcare proprie, terasa si rau.

Servicii:
-restaurant
-loc de joaca pt copi
-activitati teambuilding
-vanzare produse locale
-biciclete de inchiriat
-carte de credit acceptata
-televizor
-internet
-gratar in curte
-terasa sau foisor