Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX TURIST SUIOR


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Complexul Turist Șuior *** este situat în județul Maramureș, la 18 km de Municipiul Baia Mare. Complexul Turist Șuior este un altfel de loc decât altele, oferind oaspeților locația perfectă pentru relaxare, evadare din cotidian, afaceri, precum și pentru practicarea sporturilor de vară, dar mai ales a celor de iarnă.

Cazare: IZA, MARA, IGNIȘ, cele 3 minihoteluri din Șuior Bază au o capacitate de 99 locuri de cazare în camere cu un pat, cu două paturi și în apartamente. Sunt în total 53 de camere în toate cele trei corpuri având următoarea dispunere: 7 camere cu un pat; 24 camere cu două paturi (twin); 14 camere cu pat matrimonial; 8 apartamente.

Decorul camerelor este conceput pe patru culori: bordo, bej, verde și albastru, fiecare culoare dându-i camerei personalitate și farmec propriu. Dotările sunt la nivelul de 3* stele, adică acestea au: mobilier elegant; minibar; televizor color; televiziune prin satelit; telefon; internet prin sistem wireless; baie proprie dotată cu cabină de duș și uscător.

Șuior Cota 1000 este format din trei cabane rustice, Gutâi, Țibleș și Pietrosu, denumite astfel după vestiții munți ai Maramureșului. Fiecare cabană dispunde de 5 camere duble și un living spațios pentru relaxare. Toate camerele sunt dotate cu mobilier rustic și toate facilitățile moderne: mobilier rustic, minibar, televizor color, televiziune prin satelit, cabină duș.

Servicii:

Restaurantul din Șuior Bază are o capacitate de peste 120 locuri. Aici puteți servi atât preparate tradiționale, specifice bucătăriei maramureșene, cât și preparate culinare specifice bucătăriei naționale și internaționale, toate acestea într-o ambianță caldă și prietenoasă.

Restaurantul Șuior Cota 1000 este construit în același stil rustic și elegant, stil care caracterizează întreaga locație de la Cota 1000. Are capacitatea de peste 100 de locuri în interior.

Terasa restaurant de la Bază poate găzdui peste 40 de oaspeți. Ea se află în imediata apropiere a restaurantului, fiind de fapt o prelungire a acestuia.

Braseria, aflată la baza părtiei, are peste 60 de locuri și poate fi considerată ca fiind cel de-al doilea restaurant al complexului. Aici clienții pot servi, atât vara cât și iarna, gustări calde și reci, felurite tipuri de desert, cafea, vin fiert, etc. totul într-un ambient plăcut și într-o atmosferă relaxantă.

Facilitati: Restaurant,Centrul SPA (saună, jacuzzi, solar, masaj), sală de fitness, loc dejoaca pentru copii, păstrăvărie, sală de conferinţă

Sporturi și activități: Se pot practica sporturi de echipă precum: fotbal, handbal, volei, baschet, dar și sporturi individuale precum tenisul de câmp, atât pe terenul de zgură cât și pe cel de bitum. Se pot face drumeții pe munte, vizita împrejurimile ajutați de bicicletă, motocicletă, sau ATV, se poate face jogging, se poate juca o partidă de paint ball, existând în acest sens un poligon și echipamentul necesar practicării acestui sport.

Complexul Turist Șuior se remarcă îndeosebi prin facilitățile oferite iubitorilor sporturilor de iarnă. Amplasate pe versantul nordic al Masivului Mogoșa, cu o lungime de 3600 m, pârtiile de schi ale Complexului Turist Șuior sunt cotate ca pârtii de dificultate medie.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Laundry
Minibar
Hairdryer
Sauna
Massage
Jacuzzi
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
SPA
Cable/Satellite TV
Room service
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Non-smoking rooms
Reception desk
24-Hour Front Desk
Heating
Children playground
Ironing service
Tennis court
Smoking area
Souvenirs/Gift shop
Currency exchange
Bridal suite

Locatie