Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL COMPLEX HOTELIER WELNESS & SPA PERLA

   Baile 1mai, Nr 65 B, Oradea 417496, Baile 1 Mai, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferte cazare HOTEL COMPLEX HOTELIER WELNESS & SPA PERLA 3* Băile 1 Mai Romania

Dotari generale: 56 spatii cazare din care 48 camere twin / matrimoniale din care 8 camere executive si 40 camere standard si 8 apartamente, receptie non stop cu punct internet si TV plasma în holul hotelului, restaurant “Classic” cu 130 locuri si terasa “La Strada” cu 80 locuri, salon pentru fumatori - pizzeria “Perla”cu 40 locuri, Caffe & Shop “Perla“ (cafenea-bistro) 40 locuri si terasa “Verde” 80 locuri, Bar-Terasa “La Nuferi” cu 40 locuri, centru de conferinte ( 4 Sali cu lumina naturala ,mobilier si toate dotarile necesare).
Dotari camere: Camerele cu aer condiţionat oferă halate de baie şi papuci. Camerele sunt accesibile prin intermediul coridoare exterioare. Toate spaţiile de cazare au balcon. Paturi sunt dotate cu lenjerie de pat premium. Băile oferă duşuri, toaletă şi uscătoare de păr. Acces la Internet wireless de mare viteză şi este gratuită. Pe lângă birouri, camerele oferă telefoane cu linie directă. Televizoare au canale prin cablu şi acces gratuit la TV Internet. Camerele includ, de asemenea, facilităţi de bun venit şi ceas radio. Serviciul de menaj este disponibil zilnic. Camerele sunt toate pentru nefumători.
Alte facilitati:
Complex Agrement: Bar –Receptie; doua terenuri de minifotbal cu gazon artificial si nocturna; bazin cu apa termala pentru recuperare-relaxare cu vestiare si cabine de dus; aparate de intretinere si sauna; bar cu terasa; billiard; parcare;
Facilitati copii: (cazati in camera cu 2 adulti): in camera dubla se accepta 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-5,99 ani gratuit fara pat suplimentar si fara mic dejun sau 1 copil cu varsta cuprinsa intre 6-18 obligatoriu cu pat suplimentar si mic dejun pentru care se achita 44 lei/zi/persoana. In apartament se accepta cazare a trei adulti sau 2 adulti cu 2 copii (unul pana la 6 ani si unul pana la 18 ani). Pentru persoanele in plus in apartament nu se achita in plus.
Centru Wellness&SPA: Receptie, caserie, bar de interior pentru relaxare, lobby pentru relaxare, shop cosmetic, salon cosmetica – coafura, salon bronzat, sala fitness cu salon relaxare si masaj, cabinet stomatologic, cabinet medical pentru consultanta, 2 saloane de masaj relaxant si recuperatoriu, sauna Turceasca & sauna umeda, jacuzzi, 12 Cabinete de tratament balnear si recuperare(tratament metoda Ana Aslan, împachetari cu namol si alge împachetari ciocolata, împachetari cu parafina, aromoterapie, terapie combinata kinoterapie, fizoterapie, hidroterapie - hidromasaj, terapie cu dus scotian), sala garderoba, grupuri sanitare, lift, acces în centru Spa si la garderoba pentru persoanele cu handicap, bazine pentru adulti cu apa termala - acoperite, bazin ”Kids “cu apa termala pentru copii-descoperit, piscina semiolimpica (25m lungime) cu apa normala, piscina “Perla”cu apa termala - descoperit, teren de volei, loc de joaca pentru copii exterior - interior, cabine si dusuri exterioare, loc amenajat pentru plaja, bar si terasa de vara”La Grill” - 120 locuri;

Air Tour Travel accepta plata cu tichete/carduri/vouchere de vacanta.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!








Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Shower
Hairdryer
Sauna
Jacuzzi
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Private bathroom
Conference room
SPA
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Therapy and wellness center
Coffee bar
Radio

Locatie