Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL AMI

   Baile Felix 112 A, Judetul Bihor 417496, Baile Felix, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferte cazare HOTEL AMI 3* BAILE FELIX, Romania

Situat în centrul staţiunii balneare Băile Felix, la doar 200 de metri de ştrandul Apollo, Hotelul Ami oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Acesta pune la dispoziţie un serviciu de masaj şi un restaurant.
Hotelul Ami a fost deschis în anul 2008 şi toate camerele sale au frigider, TV prin cablu şi telefon. De asemenea, acestea au o baie spaţioasă cu cabină de duş. Unele camere au balcon privat.

Hotelul are o terasă în grădină şi un restaurant care serveşte o selecţie de mâncăruri naţionale şi internaţionale. În plus, sunt disponibile o farmacie şi un bazar. Oaspeţii cazaţi la Hotelul Ami vor primi un voucher de reducere la parcul acvatic.

Hotel Ami a fost deschis in anul 2008 find cotat la categoria de trei stele superior de Ministerul Turismului din Romania. Serviciile ireprosabile pe care le prestam sunt dovada renumelui pe care hotelul si restaurantul nostru il poarta printre clientii nostrii.

Restaurant:

Restaurantul ofera amabilei clientele eleganta, bun gust, profesionalism, toate asteptand a fi descoperite, roade ale creativitatii, echilibrului si tehnicii, unite cu servicii de inalta tinuta si cunoasterea placerii de a manca.

Respecul fata de clienti si dragostea pentru mancare sunt transpuse in retete, iar calitatea ingredientelor este evidentiata de bucatari care imbina perfect paleta romaneasca cu ce ungureasca si internationala.

Cazare:

Capacitatea totala maxima de cazare a Hotelului Ami este de 60 de locuri.

Hotelul Ami este structurat astfel: parter + etaj 1 + etaj 2 + etaj 3 + etaj 4, hotelul nostru fiind dotat cu lift.

Hotelul Ami dispune de 30 de camere cu pat matrimonil/twin.La cerere deasemenea putem oferi pat suplimentar.

Dotarile camerelor:

Toate camerele Hotelului Ami sunt dotate cu aparate de aer conditionat, frigider , cabina de dus, uscator de par, radio, TV conectat la reteaua de cablu, telefon cu acces international direct, internet, baie si balcon, mobilier ultra-modern, saltele ortopedice, ferestre termopan/velux.

Servicii Business:

Hotelul Ami dispune de o sala de conferinta cu o capacitate de 40 de locuri dotata cu aer conditionat, conexiune la internet de mare viteza, proiector si panou de proiectie. De asemenea sala de conferinta este dotata cu echipament de traducere si conferinta wireless.

Servicii calatori:

Hotelul Ami va poate oferi la cerere transfer aeroport sau alte destinatii, taxi si limuzina sau inchirieri masini. Hotelul nostru dispune de o parcarepazita de 20 de locuri.

Micul dejun este inclus in pret.

Pentru copii de pana la 7 ani cazarea este gratuita in cazul in care nu se doreste pat suplimentar.

Pentru pat suplimentar pretul este tariff suplimentar cu mic dejun bufet suedez.

Variante optionale: pranz si cina

Preturile pentru serviciile de demipensiune si pensiune completa nu contin bauturi racoritoare sau bauturi alcolice.

Check-in-ul se face la ora 14 iar Check-out la ora 12.

Air Tour Travel accepta plata cu tichete/carduri/vouchere de vacanta.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Aer conditionat
Gradina/Terasa
Restaurant
WiFi gratuit
Parcare gratuita

Locatie