Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL HOLIDAY MARIA

   Strada Zăvoiului 37, Băile Herculane 325200, Baile Herculane, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: pe malul raului Cerna, in zona parcului din centrul nou al statiunii.
Descriere camere:
birou și un TV cu ecran plat, baie privată cu duș sau cadă ,articole de toaletă gratuite. Unele camere se bucură de acces la o terasă comună, acces la internet wireless gratuit.
Descriere facilitati:
60 locuri de cazare,impartite in camere duble si single,receptie deschisa non-stop,parcare subterana,restaurant,terasa,piscina interioara,conexiune wi-fi este gratuita,sala de conferinte, piscina in aer liber cu apa termala sulfuroasa din izvoarele termale din zona, baza de tratament
Locatie:
pe malul raului Cerna, in zona parcului din centrul nou al statiunii.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Shower
Sauna
Massage
Outdoor swimming pool
Private bathroom
Conference room
Cable/Satellite TV
Fitness centre
Free wireless internet
Reception desk
24-Hour Front Desk
Heating
Paid parking
Fridge

Locatie