Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

3 MOUNTAINS APARTHOTEL BANSKO


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

3 MOUNTAINS APARTHOTEL 3* BANSKO BULGARIA

Hotel 3 Mountains - 3 MOUNTAINS 3* Razlog, Regiunea Bansko, Bulgaria, munte, ski, oferte de Craciun, Oferte de revelion, oferte de cazare, sejur si vacanta, Demipensiune, Pensiune completa, Mic dejun, All inclusive, transport Fara transport. Rezerva online prin agentia de turism AIR TOUR TRAVEL, solicita cerere personalizata sau te asteptam pe la sediul agentiei noastre.

Localizare:

3 Mountains Boutique Hotel este situat la 10 km de Gondola din Bansko. A fost construit in 2011, are o cladire cu 4 etaje, 3 lifturi, 42 de unitati de cazare.

Facilitati:

3 Mountains Boutique Hotel dispune de receptie, seif (gratuit), schimb valutar, Wi-Fi in zonele publice, magazin, vestiar pentru schiuri, lobby bar, restaurant, sala de conferinte (80 locuri

Copii:

  • patuturi, scaune inalte in restaurant, loc de joaca, babysitting (la cerere, contra cost), jocuri (sah, jocuri de carti etc).

Gratuit:

  • piscina interioara cu apa minerala, 2 saune, baie de aburi, Wi-fi in zonele publice, transport pana la Gondoloa si retur (de 3 ori pe zi).

Contra cost:

  • tenis de masa, biliard, masaj.

Parcare:

exterioara, gratuita

Camere:

3 Mountains Boutique Hotel are urmatoarele tipuri de camere:

-Studio (2 paturi normale si unul suplimentar, max. 3 adulti), aprox. 30 mp, pat dublu sau 2 paturi si un fotoliu extensibil.

-apartament cu 1 dormitor (2 paturi normale si 2 suplimentare, max. 4 adulti), 60 mp, dormitor cu pat dublu sau 2 paturi si living cu o canapea extensibila.

Toate unitatile de cazare au balcon, incalzire individuala, TV, telefon, minibar, mocheta, baie cu dus, halate.

Masa:

Mic dejun, Demipensiune sau All inclusive

Animale de companie:

nu se accepta.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Agentia de turism Air Tour Travel din Sibiu pune la dispozitia turistilor doritori de vacanta informatii despre Statiuni montane Bulgaria, Bansko ski slopes, Oferte Bansko ski, Cazare Bansko, Bansko booking, Cazare Bansko, Cazare Bansko fara masa, Cazare Bansko mic dejun, Cazare Bansko all inclusive, Cazare Bansko demipensiune, Cazare Bansko mic dejun, Revelion Bansko, Revelion munte Bulgaria, Craciun Bansko, Last minute Revelion bansko, Revelion 2021 Bulgaria, Early Booking Bulgaria Bansko, Oferte Ski Bansko, BANSKO - hotelurile, statiunea si partiile de schi, Hotel Spa Bansko, Distanta de partia de ski, Reduceri Bansko, City Break Bansko, Sejur ski Bulgaria, Schi Bansko,Pachete turistice atractive de Revelion in Bansko, Pachete turistice atractive de Craciun in Bansko, Rezerva online hotel Bansko, Transport autocar Bulgaria – Bansko, Hotel aproape de partia de ski.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!



TRAVEL!

Facilitati

All inclusive
Mic dejun
Demipensiune
Piscina interioara
Parcare gratuita

Locatie