Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND ROYALE APARTMENT COMPLEX & SPA HOTEL BANSKO


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

GRAND ROYALE APARTMENT COMPLEX & SPA 4* BANSKO, BULGARIA
Pentru programul de Revelion (29.12.2020-02.01.2021) agentia de turism AIR TOUR TRAVEL va pune la dispozitie si varianta de transport autocar pe traseul Sibiu - Valcea - Pitesti - Bucuresti - Sofia si retur. Solicita si varianta transport autocar rezervari@airtourtravel.ro sau alege programul: https://www.airtourtravel.ro/Sejururi+Bulgaria/Bulgaria-22-7699/Revelion+Bansko+2021+autocar+din+Sibiu%2C+Valcea%2C+Pitesti%2C+Bucuresti-133187-7762

Aspectul general al complexului este un ansamblu arhitectural complet efectuat in stil romantic, traditional al statiunii Bansko avand in acelasi timp toate caracteristicile si calitatile pentru un hotel de 4* care ofera clientilor sai confort, eleganta, ospitalitate si un personal bine instruit.Detalii oferta
Tariful include: acces gratuit la piscinea interioara, baie de aburi, saun cu arome, sauna, zona de relaxare, fitness, parcare in functie de disponibilitate (nu este pazita), club pentru copii; depozit pentru echipamente de schi proprii, transfer la liftul principal, internet Wi-Fi. Taxa de statiune este inclusa in tarif.
Sejur minim - 4 nopti. Suplimente (nu se aplica reducerea de Early Booking la suplimente):
HALF BOARD - HB/MIC DEJUN
Daca rezervarea cuprinde 2 perioade cu tipuri diferite de masa, sistemul va arata la tip de masa room only, insa tariful va fi calculat corect. Cina de Craciun (obligatorie/inclusa in tarif; pentru cazarile cu tipurile de masa BB, HB) Cina de Revelion (obligatorie/inclusa in tarif; pentru cazarile cu tipul de masa HB) - 70.00 Euro/adult, 35.00 Euro/copil (3-12,99 ani) si gratuit pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0-2,99 ani.

Facilitati camere
Acest hotel mare si modern ofera 133 de apartamente confortabile, cu podea din lemn, toate avand balcon cu vedere la munte, pat matrimonial, chicineta (doar in apartamente si studiouri), TV satelit, minibar, telefon, wi-fi gratuit, baie cu dus, uscator de par, balcon, seif.

Facilitati hotel
Hotelul ofera un serviciu de transfer gratuit la partiile din zona de schi a statiunii Bansko. Printre facilitatile pe care le ofera hotelul se numara si urmatoarele: restaurant principal, restaurant a la carte, wi-fi in lobby(gratuit), centru SPA, sala de conferinte, spalatorie (contra cost), parcare pazita (gratuit), piscine interioara, fitness, sauna, baie cu aburi, baie turceasca, transport catre/de la statia de cablu, camera pentru depozitatarea echipamentului de schi.

Localizare
Complexul Grand Royale 4* este situat la 800 m de centrul statiunii Bansko si aproximativ 300 m de statia de cablu.

Agentia de turism Air Tour Travel din Sibiu pune la dispozitia turistilor doritori de vacanta informatii despre Statiuni montane Bulgaria, Bansko ski slopes, Oferte Bansko ski, Cazare Bansko, Bansko booking, Cazare Bansko, Cazare Bansko fara masa, Cazare Bansko mic dejun, Cazare Bansko all inclusive, Cazare Bansko demipensiune, Cazare Bansko mic dejun, Revelion Bansko, Revelion munte Bulgaria, Craciun Bansko, Last minute Revelion bansko, Revelion 2021 Bulgaria, Early Booking Bulgaria Bansko, Oferte Ski Bansko, BANSKO - hotelurile, statiunea si partiile de schi, Hotel Spa Bansko, Distanta de partia de ski, Reduceri Bansko, City Break Bansko, Sejur ski Bulgaria, Schi Bansko,Pachete turistice atractive de Revelion in Bansko, Pachete turistice atractive de Craciun in Bansko, Rezerva online hotel Bansko, Transport autocar Bulgaria – Bansko, Hotel aproape de partia de ski.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Locatie