Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BELEK SOHO BEACH CLUB


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

BELEK SOHO BEACH CLUB HOTEL 5*, BELEK, ANTALYA

Belek Soho Beach Club se află în Belek, la 90 de metri de plaja publică Serik din Belek, și oferă restaurant, parcare privată gratuită, centru de fitness și piscină sezonieră în aer liber. Acest hotel de 5 stele pune la dispoziție WiFi gratuit, room service și recepție deschisă non-stop. Oaspeții beneficiază de parc acvatic, băuturi și lounge comun.

Toate camerele hotelului au zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie privată cu duș și uscător de păr. Fiecare unitate de cazare de la Belek Soho Beach Club oferă aer condiționat și dulap.

Proprietatea servește micul dejun continental în fiecare dimineață.

Belek Soho Beach Club pune la dispoziție unități de cazare de 5 stele, hamam și loc de joacă pentru copii. La hotel puteți juca tenis de masă și darts.

Plaja Bogazkent este la 2,4 km de Belek Soho Beach Club, iar Parcul Tematic The Land of Legends se află la 11 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, aflat la 36 km de proprietate.

Oferte disponibile de vacanta la BELEK SOHO BEACH CLUB HOTEL 5*, BELEK, ANTALYA

BELEK SOHO BEACH CLUB HOTEL 5*, BELEK, ANTALYA, oferte litoral Turcia, revelion, craciun,

BELEK SOHO BEACH CLUB HOTEL 5*, BELEK, ANTALYA, discount Early Booking, discount Early Booking 25 % pana la 01.12.2020

BELEK SOHO BEACH CLUB HOTEL 5*, BELEK, ANTALYA, oferte Cazare, All inclusive, Cazare cu pensiune completa, Cazare cu mic dejun, Ultra all inclusive

BELEK SOHO BEACH CLUB HOTEL 5*, BELEK, ANTALYA, Antalya, Turcia, Last Minute , 1 mai, craciun, litoral, revelion, vara 2021, oferte de cazare, sejur si vacanta, Ultra all inclusive, Demipensiune, Pensiune completa, Mic dejun, All inclusive, transport Avion, Fara transport. Rezerva online prin Air Tour Travel!

Rezerva online la BELEK SOHO BEACH CLUB HOTEL 5*, BELEK, ANTALYA, Antalya - Early Booking.

Sejur Turcia, Antalya, Charter avion din Sibiu, Bucuresti, Cluj, Suceava, Timisoara, bilete de avion Turcia, vacanta in Turcia, Early booking Turcia, Oferte Last minute Turcia

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Locatie