Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUENO HOTELS DELUXE HOTEL BELEK ANATLYA

   Belek, 07506 Serikantalya, Turcia, Belek, Turcia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

SUENO HOTELS DELUXE HOTEL 5* BELEK ANATLYA

LOCALIZARE: Hotelul Sueno Deluxe se intinde pe o suprafata de 1.410.000mp si se afla la o distanta de 30 km de aeroportul Antalya si 5 km de zona de shopping din Belek, cu iesire directa la plaja.
CAPACITATE: Hotelul dispune de o cladire principala cu 6 etaje si un numar de 426 camere , dintre care 86% au vedere spre mare.
Deluxe room land & golf view (45 mp) - sunt dotate cu serviciu cafea&ceai, minibar (reumplut zilnic), halate de baie si papuci pentru adulti si copii, seif, telefon direct, TV LCD, dressing, fier de calcat si masa, uscator de par, baie cu dus, aer conditionat, Wi-Fi, balcon, platou cu fructe la sosire.
Deluxe room sea view (45 mp) - camerele au vedere catre mare si sunt dotate cu serviciu cafea&ceai, minibar (reumplut zilnic), halate de baie si papuci pentru adulti si copii, seif, telefon direct, TV LCD, dressing, fier de calcat si masa, uscator de par, baie cu dus, aer conditionat, Wi-Fi, balcon, platou cu fructe la sosire.
Infinity room sea view swim-up (45 mp) - camere cu vedere spre mare, dotate cu serviciu cafea&ceai, minibar (reumplut zilnic), halate de baie si papuci pentru adulti si copii, seif, telefon direct, TV LCD, dressing, fier de calcat si masa, uscator de par, baie cu dus, aer conditionat, Wi-Fi, balcon, platou cu fructe la sosire, piscina privata (23mp).
Suite room land & golf view (70 mp) - au un dormitor si un living si sunt dotate cu serviciu cafea&ceai, minibar (reumplut zilnic), halate de baie si papuci pentru adulti si copii, seif, telefon direct, TV LCD, dressing, fier de calcat si masa, uscator de par, 2 bai din care una cu dus si una cu cada, aer conditionat, Wi-Fi, balcon, platou cu fructe la sosire.
Suite room sea view (70 mp) - camere cu vedere catre mare, au un dormitor si un living si sunt dotate cu serviciu cafea&ceai, minibar (reumplut zilnic), halate de baie si papuci pentru adulti si copii, seif, telefon direct, TV LCD, dressing, fier de calcat si masa, uscator de par, 2 bai din care una cu dus si una cu cada, aer conditionat, Wi-Fi, balcon, platou cu fructe la sosire.
Suite room sea view swim-up (70 mp) - camere cu vedere catre mare, au un dormitor si un living si sunt dotate cu serviciu cafea&ceai, minibar (reumplut zilnic), halate de baie si papuci pentru adulti si copii, seif, telefon direct, TV LCD, dressing, fier de calcat si masa, uscator de par, 2 bai din care una cu dus si una cu cada, aer conditionat, Wi-Fi, balcon, piscina privata 30-38 mp, cos cu fructe la sosire.
Superior suite room sea view & jacuzzi (70 mp) - camere cu vedere catre mare, au un dormitor si un living si sunt dotate cu serviciu cafea&ceai, minibar (reumplut zilnic), halate de baie si papuci pentru adulti si copii, seif, telefon direct, TV LCD, dressing, fier de calcat si masa, uscator de par, jacuzzi, 2 bai din care una cu dus si una cu cada, aer conditionat, Wi-Fi, balcon, cos cu fructe la sosire.
Superior suite executive sea view & jacuzzi (100 mp) - camerele au vedere la mare, 2 dormitoare si un living si sunt dotate cu serviciu cafea&ceai, minibar (reumplut zilnic), room service, halate de baie si papuci pentru adulti si copii, seif, telefon direct, TV LCD, dressing, fier de calcat si masa, uscator de par, 2 bai din care una cu dus si una cu cada, jacuzzi, aer conditionat, Wi-Fi, balcon, cos cu fructe la sosire.
Superior sueno suite sea view (100 mp) - camerele au vedere la mare, 2 dormitoare si un living si sunt dotate cu serviciu cafea&ceai, minibar (reumplut zilnic), room service, halate de baie si papuci pentru adulti si copii, seif, telefon direct, TV LCD, fier de calcat si masa, uscator de par, 2 bai din care una cu dus si una cu cada, jacuzzi, aer conditionat, Wi-Fi, balcon, cos cu fructe la sosire, piscina privata 75 mp, VIP transfer, majordom.
King suite ( 385 mp) - camerele au vedere la mare, 3 dormitoare si un living si sunt dotate cu serviciu cafea&ceai, minibar (reumplut zilnic), chicineta, room service, halate de baie si papuci pentru adulti si copii, seif, telefon direct, TV LCD, dressing, fier de calcat si masa, uscator de par, 2 bai din care una cu dus si una cu cada, jacuzzi, baie turceasca, sauna, aer conditionat, Wi-Fi, balcon, cos cu fructe exotice si sampanie la sosire, flori in camera, transfer vip (aeroport), pavilion privat la plaja, majordom, fructe uscate si alune, rezervare pentru restaurant a' la carte.
Sueno Island villas (317 mp) - au 5 dormitoare si un living si sunt dotate cu serviciu cafea & ceai, dressing, room service, minibar (reumplut zilnic), halate de baie si papuci pentru adulti si copii, seif, telefon direct, TV LCD, uscator de par, 5 bai cu cada si dus, jacuzzi, baie turceasca, chicineta, sauna, aer conditionat, cos cu fructe exotice si sampanie la sosire, wi-fi, flori in camera, transfer vip (aeroport), pavilion privat la plaja, majordom, fructe uscate si alune, rezervare pentru restaurant a la carte, masa si fier de calcat. De asemenea Sueno Island Villa dispune de camera privata pentru masaj, sala de fitness.
Sueno Island Villas Type A (317 mp) - au 5 dormitoare si un living si sunt dotate cu serviciu cafea & ceai, dressing, room service, minibar (reumplut zilnic), halate de baie si papuci pentru adulti si copii, seif, telefon direct, TV LCD, uscator de par, 5 bai cu cada si dus, jacuzzi, baie turceasca, chicineta, sauna, aer conditionat, cos cu fructe exotice si sampanie la sosire, wi-fi, flori in camera, transfer vip (aeroport), pavilion privat la plaja, majordom, fructe uscate si alune, rezervare pentru restaurant a la carte, masa si fier de calcat. De asemenea Sueno Island Villa dispune de camera privata pentru masaj, sala de fitness.
SERVICII: Deluxe All Inclusive
FACILITATI: Restaurant principal, lobby bar, lounge bar, vitamin bar, disco, cafea turceasca, sueno avenue bar, snack bar , beach bar, vip night club, bar pentru adolescenti. Pe durata zilei se pot servi prajiturele, gustari, ceai si ceafea, produse patiserie, gozleme.
Cu plata : 6 restaurante A la carte (copiii intre 0-6 ani au gratuitate si cei intre 7-12 ani au discount 50%) - o data pe sejur cu rezervare in prealabil, birdie bar (in clubul de golf), shopping, servicii curatatorie&spalatorie, servicii medicale, late check out.
PLAJA SI PISCINE: Hotelul are plaja privata blue flag, ponton, aqua park cu 10 tobogane. Hotelul dispune de: piscina exteriora adulti, piscina exterioara copii, piscina interioara adulti, piscina interioara copii, piscina island villa, piscina pentru bebelusi, piscina pentru copii in zona mini club. Prosoape, sezlonguri, umbrele gratuite la plaja.
SPORTURI SI ACTIVITATI: Cu plata: centrul spa, pavilioanele de la plaja/piscina/ponton, golf, lectii fotbal, biliard, internet cafe, bowling, jocuri electronice, carusel, play station, cinema 7D, sporturi monitorizate.
Fara plata: teren de tenis, ponton, cinema, amfiteatru, jocuri de masa, centru fitness, parcare, miniclub 01-15 ani (intre 01-3 ani sub control parental), spectacole cu diverse grupuri de dans, spectacole acrobatice, petreceri pe plaja (de 3 ori pe saptamana), karaoke, muzica live, dart, pilates, zumba, tenis de masa, volei pe plaja, boccia, polo, step up.

Sejur Turcia, Antalya, Charter avion din Sibiu, Bucuresti, Cluj, Suceava, Timisoara, bilete de avion Turcia, vacanta in Turcia, Early booking Turcia, Oferte Last minute Turcia

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!


Facilitati

Deluxe All Inclusive
Piscina exterioara
Piscina interioara
Sezlong si umbrela la plaja gratuit
Plaja privata
Loc de joaca pentru copii
WiFi gratuit
Acces gratuit Aquapark

Locatie