Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

CLUB ASTERIA HOTEL BELEK ANTALYA:

Hotelul CLUB ASTERIA BELEK a fost deschis in anul 1994 si este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 125.000 mp. Este un complex de 20 vile cu 2 si 3 etaje si un numar total de 594 de camere. A fost renovat in anul 2014.
Tip masa:
Ultra all inclusive
Localizare HOTEL CLUB ASTERIA BELEK:
Hotelul este situat la 10 km de orasul Belek, la 33 km de orasul Antalya si la 24 km de aeroportul Antalya.
Plaja:
Plaja privata a hotelului este cu nisip si pietricele, are o lungime de 250 m si este premiata Blue Flag. Hotelul are ponton cu suprafata de 400 mp. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.
Dotari camere:
Camerele hotelului sunt dotate cu: telefon, TV LCD, aer conditionat, seif, minibar, baie cu cabina de dus sau cabina de dus si cada, uscator de par, internet wi-fi, balcon sau terasa.
Facilitati generale HOTEL CLUB ASTERIA BELEK:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte (chinezesc, italian, turcesc, pescaresc), baruri, piscina exterioara principala cu tobogane, piscina cu jacuzzi, piscina pe plaja, piscina relax pentru adulti, piscina pentru copii cu tobogan, piscina pentru infanti, ponton pe plaja, tenis de masa, aqua-aerobic, 3 terenuri de tenis, sala de fitness, centru SPA, baie turceasca, sauna, biliard, discoteca, magazine, programe de animatie.
Servicii cu plata: sala de jocuri, masaj si alte tratamente in centrul SPA, servicii de curatatorie si calcatorie, parcare, servicii medicale, coafor, magazine.
Facilitati copii HOTEL CLUB ASTERIA BELEK:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: loc de joaca, miniclub (4-12 ani), junior-club (13-16 ani), minidisco, bufet special pentru copii, baby-sitter (contra-cost).
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; gratuit o singura rezervare pe sejur de minim 7 nopti, la un singur restaurant;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: http://asteriahotels.com/asteria-club-belek-en

Sejur Turcia, Antalya, Charter avion din Sibiu, Bucuresti, Cluj, Suceava, Timisoara, bilete de avion Turcia, vacanta in Turcia, Early booking Turcia, Oferte Last minute Turcia

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie