Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL HILTON BODRUM TURKBUKU


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hilton Turkbuku Resort & Spa 5* este situat pe malul marii la 45 km de aeroportul Bodrum si la 22 km de centrul orasul Bodrum. Oferind o experiență incredibilă de cazare oaspeților săi cu frumusețea extraordinară a paradisului Bay din Göltürkbükü, situat în nordul Bodrum, Hilton Bodrum Turkbuku Resort & Spa este la doar 45 de kilometri de Aeroportul Bodrum-Milas!

Hotel recomandat turistilor exigenti. Este renumit pentru serviciile sale de foarte buna calitate si atmosfera calda si placuta. Plaja extraordinara, camerele spatioase, bucatarie excelenta si diversificata, discoteca si muzica buna.

Cazare: Resortul se intinde pe o suprafata de 400 000 mp si dispune de 486 de camere.

Guest room land view- au o capacitate de maximum 4 persoane (2 adulti+ 2 copii/ 1 adult+ 2 copii/ 3 adulti + 1 copil) si sunt compuse dintr-un dormitor si baie (unele camere au si balcon). Camerele dispun de: 2 paturi single, 1 canapea, TV HD, podea din parchet laminat, birou, seif, 2 telefoane (cu buton special pentru urgente), accesorii de baie, uscator de par, termostat ajustabil, draperii de culoare inchisa, ceas digital cu alarma.

Guest room sea view- au o capacitate de maximum 4 persoane (2 adulti+ 2 copii/ 1 adult+ 2 copii/ 3 adulti + 1 copil) si sunt compuse dintr-un dormitor si baie (unele camere au si balcon). Camerele dispun de: 2 paturi single, 1 canapea, TV HD, podea din parchet laminat, birou, seif, 2 telefoane (cu buton special pentru urgente), accesorii de baie, uscator de par, termostat ajustabil, draperii de culoare inchisa, ceas digital cu alarma si au vedere partiala la mare.

One bedroom suite- au o capacitate de maximum 4 persoane (2 adulti+ 2 copii/ 1 adult+ 2 copii/ 3 adulti + 1 copil), marimea de 45 m si sunt compuse dintr-un dormitor, zona de relaxare, baie si balcon). Camerele dispun de: 2 paturi single/ 1 pat dublu, 1 canapea, TV HD, podea din parchet laminat, birou, seif, 2 telefoane (cu buton special pentru urgente), accesorii de baie, uscator de par, termostat ajustabil, draperii de culoare inchisa, ceas digital cu alarma.

One bedroom suite sea view- au o capacitate de maximum 4 persoane (2 adulti+ 2 copii/ 1 adult+ 2 copii/ 3 adulti + 1 copil), marimea de 45 mp si sunt compuse dintr-un dormitor, zona de relaxare, baie si balcon). Camerele dispun de: 2 paturi single/ 1 pat dublu, 1 canapea, TV HD, podea din parchet laminat, birou, seif, 2 telefoane (cu buton special pentru urgente), accesorii de baie, uscator de par, termostat ajustabil, draperii de culoare inchisa, ceas digital cu alarma si au vedere partiala la mare.

Family room land view- au o capacitate de maximum 6 persoane (2 adulti+ 3 copii/ 1 adult+ 3 copii/ 3 adulti+ 3 copii/ 4 adulti+ 2 copii/ 5 adulti+ 1 copil) si au 2 camere, salon, baie si balcon. Camerele dispun de: TV HD, podea din parchet laminat, birou, seif, 2 telefoane (cu buton special pentru urgente), accesorii de baie, uscator de par, termostat ajustabil, draperii de culoare inchisa, ceas digital cu alarma.

Family room sea view- au o capacitate de maximum 6 persoane (2 adulti+ 3 copii/ 1 adult+ 3 copii/ 3 adulti+ 3 copii/ 4 adulti+ 2 copii/ 5 adulti+ 1 copil) si au 2 camere, salon, baie si balcon.. Camerele dispun de: TV HD, podea din parchet laminat, birou, seif, 2 telefoane (cu buton special pentru urgente), accesorii de baie, uscator de par, termostat ajustabil, draperii de culoare inchisa, ceas digital cu alarma si au vedere partiala la mare.

Servicii: ULTRA ALL INCLUSIVE

Masele principale se pot servi in restaurantul principal dupa urmatorul program: micul dejun 07:00-10:00; micul dejun tarziu 10:00-11:00; pranzul 12:30-14:30; cina 07:30-21:30 (in intervalul iulie- august); midnight snack 23:00-24:00.

Bauturi se pot servi la: A la Mer bar deschis zilnic in intervalul 10:00-18:00; Cafe Central deschis zilnic in intervalul 10:00-24:00; Lobby bar deschis zilnic in intervalul 10:00-02:00; The Beach Club este localizat pe plaja privata deschis zilnic in intervalul 10:00-18:00.

Restaurante a la carte: Paparazzi- restaurant cu specific mediteranean 19:00-23:00 (deschis doar in iulie si august); Seaport Pizza- serveste pizza, paste si salate in intervalul 12:30-17:00; Seaport- restaurant cu specific pescaresc 19:00-22:00; Sultan Table- restaurant cu specific turcesc 19:00-22:00.

Meniu pentru copii si scaune pentru copii in restaurantul principal;

Room service- contra cost.

Facilitati:

Fax, sala de conferinte, servicii de fotocopiere si printare, servicii de secretariat, baby sitting, loc de joaca pentru copii, mini club, camera pentru bagaje, inchirieri masini, magazin cu articole de imbracaminte, concierge, lifturi, schimb valutar, magazin de suveniruri, servicii de spalatorie, seif, aparat pentru lustruirea pantofilor.

Lift/ camere cu alfabet Braille;

Baile sunt dotate cu sisteme de alarma pentru urgente;

Facilitati pentru persoanele cu dizabilitati si in scaun cu rotile (rampa de urcare, lift, scaune speciale portabile in dus, chiuveta pozitionata mai jos- in asa fel incat sa fie la nivelul caruciorului, toate intrerupatoarele sunt pozitionate la nivelul la care pot ajunge personele cu dizabilitati/ in scaun cu rotile.

Plaja si piscine:

Resortul are plaja privata cu nisip (80 m lungime), piscina exterioara si 2 piscine pentru copii. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite atat la plaja, cat si la piscina.

Sporturi și activități:

Programe de animatie seara, salon de infrumusetare, frizerie, baschet, fitness, jet sky, tenis de masa, cursuri de parasailing, cursuri de inot, teren de tenis, sky pe apa, windsurfing. Lasua Ayurvedic SPA.

Web-site: http://www.hilton.com.tr/

!Pentru a afla ofertele si disponibilitatea, completati mai jos data de intrare, nr de nopti, transport, configuratia camerei (adulti, copii), masa si apasati butonul Cauta oferte. Pentru a continua cu rezervarea, apasati butonul Rezerva! Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de fiecare client, solicitate de prestatorii de servicii (transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc), se face cu acordul fiecarui client in parte. Prelucrarea se va face in conformitate cu dispozitiile Regulamentului UE679/2016 in scopul furnizarii serviciilor turistice.
Conditii generale de plata si anulare – pot fi consultate la link https://www.airtourtravel.ro/documents/Contract_cadru_turist_Air_Tour_Travel_5f95c9c117ba6.pdf Conditii speciale de plata si anulare difera in functie de pachet, destinatie, de organizator, de tipul ofertei (oferta Early Booking, oferta speciala, oferta standard) si vor fi puse la dispozitia calatorului in functie de oferta selectata.

  • Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare, cat si agentia de turism intermediara, furnizeaza calatorului informatii precontractuale aplicabile pachetului ce sunt diferite in functie de destinatie, informatii standard pot fi consultate si in partea B din Anexa 1 /OG2 /2018. Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Aer conditionat
Animatie
Bar
Baschet
Bufet pentru copii
Centru de infrumusetare
Centru Spa
Facilitati pentru persoanele cu handicap
Inchirieri masini
Lectii inot
lift
Lobby
Lobby bar
Loc de joaca
Magazine
Piscina exterioara
Piscina interioara
Piscina pentru copii
Plaja privata
Pool bar
Restaurant
Restaurante A la Carte
Room Service
Sala fitness
Schimb valutar
Servicii spalatorie si curatatorie
Sporturi nautice
Telefon / Fax
Tenis de masa
Teren de tenis
Teren tenis cu nocturna
Tratamente SPA

Locatie