Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL YASMIN RESORT BODRUM


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Yasmin Bodrum Resort își întâmpină oaspeții in destinația turistică Turgutreis-Kadıkalesi din Bodrum. Pe o suprafață de 40.000 mp și o suprafață totală de 108.000 mp, Yasmin Bodrum Resort are o plajă de nisip curată de 1 km, pe coasta Mării Egee. Oferind un concept ultra all inclusive (serviciu 24 de ore fără limitări de timp), Yasmin Bodrum Resort, servește oaspeților de toate vârstele o vacanță care depășește așteptările.

Localizare: Yasmin Bodrum Resort este construit pe o suprafata de 40 000 mp dintr-un total de 108 000 mp, in statiunea Turgutreis. Distanta fata de aeroportul Milas din Bodrum este de 50 km, iar orasul Bodrum se afla la o distanta de 20 km.

Cazare: Yasmin Bodrum Resort 5* are in total 484 camere. A fost constuit in anul 2004 si ultima renovare a avut loc in 2018. Camerele hotelului sunt dispuse intr-o cladire principala cu 6 etaje si in vile cu 2 etaje.

Servicii: ALL INCLUSIVE

Yasmin Bodrum Resort 5* are urmatoarele restaurante si baruri:

- 1 resturantul principal Myndos unde sunt servite cele 3 mese principale; are si terasa exterioara si scaune pentru copii;

- 3 restaurante a la carte: Oceania- specific pescaresc, La Perla- specific italienesc, Sultan- specific otoman/ turcesc;

- Snack Barul este localizat pe plaja, se pot servi aici gustari si bauturi;

- Burger House;

- Sushi Bar& Restaurant;

- Barul la piscina;

- Lobby Bar;

- Disco Bar- in aer liber langa plaja;

In cadrul Snack Barului se serveste inghetata( 13:00- 16:00).

Mini- barul din camera este aprovizionat zilnic cu 2 sticle de apa si 1 bautura soft.

In cadrul restaurantului principal Myndos in anumite seri au loc cine tematice.

Facilitati:

Yasmin Bodrum Resort 5* are Centru Spa care se intinde pe o suprafata de 2, 500 mp si urmatoarele dotari: camere de tratament, piscina incalzita, tratamente faciale, masaje tip Orientul Mijlociu si meditatie, aroma terapie, bai cu uleiuri aromate, etc.

Pentru copii in cadrul resortului se gasesc: mini- club, mini- disco, piscina pentru copii si tobogane( 2).

In fiecare zi in resort au loc diverse activitati de animatie iar seara muzica live (iulie si august), discoteca si petreceri pe plaja.

Yasmin Bodrum Resort 5* are 6 sali de conferinte.

Internetul Wi- Fi este gratuit in zona Lobby.

Plaja si piscine:

In privinta plajei si a piscinelor Yasmin Bodrum Resort 5* are plaja proprie cu nisip si pietris de aprox. 700 m lungime compartimentata in 3 platforme, in cadrul hotelului sunt 3 piscine exterioare si 1 piscina interioara si 3 tobogane dintre care 1 pentru adulti: piscina de relaxare; piscina unde se desfasoara activitati & animatie; piscina pentru copii; piscina interioara cu piscina integrata si pentru copii; 3 tobogane. Prosoapele, sezlongurile si umbrelele sunt gratuite atat pentru plaja cat si pentru piscine.

Sporturi și activități:

Sporturi si activitati in cadrul hotelului: sporturi nautice: canoe, barca cu pedale, windsurfing; volei, baschet, tenis; teren de volei, masa de tenis; 2 terenuri de tenis; mini- fotbal; centru fitness; gimnastica in apa; volei in apa si polo; boccia si darts; jocuri de carti; discoteca si muzica live.

Web site: http://www.yasminbodrum.com/

!Pentru a afla ofertele si disponibilitatea, completati mai jos data de intrare, nr de nopti, transport, configuratia camerei (adulti, copii), masa si apasati butonul Cauta oferte. Pentru a continua cu rezervarea, apasati butonul Rezerva! Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de fiecare client, solicitate de prestatorii de servicii (transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc), se face cu acordul fiecarui client in parte. Prelucrarea se va face in conformitate cu dispozitiile Regulamentului UE679/2016 in scopul furnizarii serviciilor turistice.
Conditii generale de plata si anulare – pot fi consultate la link https://www.airtourtravel.ro/documents/Contract_cadru_turist_Air_Tour_Travel_5f95c9c117ba6.pdf Conditii speciale de plata si anulare difera in functie de pachet, destinatie, de organizator, de tipul ofertei (oferta Early Booking, oferta speciala, oferta standard) si vor fi puse la dispozitia calatorului in functie de oferta selectata.

  • Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare, cat si agentia de turism intermediara, furnizeaza calatorului informatii precontractuale aplicabile pachetului ce sunt diferite in functie de destinatie, informatii standard pot fi consultate si in partea B din Anexa 1 /OG2 /2018. Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Bar
Babysitting
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie