Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Casa Firuta este situata in orasul Borsa, judetul Maramures. Fiind inconjurata de Muntii Rodnei si Muntii Maramuresului se poate garanta o priveliste deosebit de frumoasa si totodata acesta poate fi locul ideal unde turistii isi pot petrece vacantele sau weekendurile.
Casa Firuta are 2 corpuri de cladiri pentru cazare cu un total de 11 camere.
- Casa Mamei a 5 camere cu baie comuna;
- Casa Bunicii - 6 camere cu baie proprie.

Camerele din Casa Bunicii sunt clasificate la standard de 3 stele, dotate cu bai individuale cu dus sau cada cu hidromasaj, tv, wi-fi, prosoape, uscator de par, fiind decorate cu bun gust. Nici o camera nu seamana cu cealalta, in fiecare turistii au surpriza de a gasi un element nou, deosebit. Casuta dispune de 5 camere cu pat matrimonial si 1 camera twin. Majoritatea camerelor suporta un pat suplimentar.

Camerele din Casa Mamei sunt clasificate la standard de 2 stele, dotate cu tv, wi-fi, prosoape, baile sunt comune a 2 bai deservesc cele 6 camere a 1 baie / etaj.

Casuta dispune de 5 camere cu pat matrimonial, majoritatea camerelor suporta un pat suplimentar.

Dintre facilitatile unitatii puse la dispozitia oaspetilor se pot enumera: sala de mese, foisor, gratar, curte mare cu o gradina mare, parcare, ferma de animale.

Maramuresul este recunoscut pentru mancarea buna si gustoasa.O mare parte dintre bunatatile pensiunii se realizeaza chiar in casa: zacusca, carnatul, dulceturile si multe altele. Branzeturile vin direct de la stana, proaspete. Laptele, smantana si ouale vin din mini ferma proprie.
In ceea ce priveste bautura si aceasta este proprie casei. Fiecare masa in Maramurea incepe cu un pahar de palinca, iar afinata sau visinata sunt de asemenea nelipsite de la masa.

Atractii turistice:
- Biserica din lemn cu hramul Sf. Mihail si Gavril;
- Lacul Iezer;
- Manastirea Barsana;
- Varful Pietrosul Rodnei;
- Cascada Cailor.

Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Locatie