Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Villa Bella este amplasata in Bosec, la o altitudine de 850-900 metri, langa stadionul de fotbal si la cateva sute de metri de partiile de schi.

Vila este compusa din 2 etaje si parter, este recent renovata integral. Locatia pune la dispozitia oaspetilor 16 camere cu paturi duble si 2 apartamente a cate 4 paturi fiecare. La cerere se pot amplasa paturi suplimentare.
Fiecare camera este dotata cu baie proprie, minifrigider, TV, frigider, precum si conexiune la internet.

Construita in stil tipic transilvanean si situata la 250 m de partiile de schi din Borsec, Vila Borsec ofera camere cu TV prin cablu, acces Wi-Fi gratuit in intreaga cladire, precum si un restaurant care serveste preparate din bucataria romaneasca traditionala.

La cerere, se pot organiza degustari de vinuri in crama de la Vila Borsec. Printre serviciile suplimentare oferite se numara tratamente de masaj.

Zona turistica: La baile minerale din zona de agrement Poiana Zanelor se poate ajunge in 10 minute de mers pe jos.
Autogara din Borsec se afla la 1,5 km, iar gara din Toplita si aeroportul din Targu Mures la 25 km, respectiv 130 km. Oaspetii pot beneficia contra unui cost suplimentar de un serviciu de transfer de la toate aceste trei locatii.

Accesul animalelor de companie nu este permis.