Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vila Riki este o vilă in stil montan in statiunea Borsec, renumită pentru apele sale minerale vindecătoare. Aceasta pune la dispozitie un restaurant romanesc, facilităti de wellness si camere cu WiFi gratuit.
Camerele traditionale de la Vila Riki sunt prevăzute cu lambriuri din lemn, TV si balcon. Băile private sunt dotate cu duş, articole de toaletă gratuite, uscător de păr şi papuci.
Se oferă mancăruri preparate cu produse locale proaspete şi mai multe vinuri locale. Cand vremea este frumoasă, mesele pot fi savurate pe terasă. Inainte şi după mese, oaspeţii se pot relaxa la bar sau pe canapelele şi fotoliile din zona de lounge.
Facilitătile de wellness includ o saună si cadă cu hidromasaj, disponibile la un cost suplimentar. Serviciile de masaj pot fi aranjate la cerere.
Această proprietate este la aproximativ 1 km de izvorul termal Kossuth. Partia de schi Speranţa este la 10 minute de mers pe jos. La un cost suplimentar, proprietatea oferă un serviciu de transfer de la gara Topliţa, situată la 30 de minute de mers cu maşina. La 300 de metri există o staţie de autobuz.