Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB VILA BRAN

   Strada Aluniș 9, Bran 507025, Bran, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferte cazare CLUB VILA BRAN 3*, Bran, Romania

Complexul de VILE BRAN este locul unde puteti experimenta ceva cu adevarat unic.
Complexul este situat la 800 de metri de Castelul Bran si se intinde pe o suprafata de aprox 60.000 mp. Este format din 12 vile cu capacitate intre 1 si 24 camere, Casuta Scufitei Rosii si Casuta lui Bambi, 1 restaurant, 1 terasa bar, baza de agrement, sala de teatru,Valea cu Povesti (parc de distractie tematic), parc istoric, magazin de suveniruri si Birou de informare turistica baza de agrement, parc istoric.
Camerele si apartamentele dispun de balcon (112 camere si 11 apartamente), grup sanitar propriu cu cada/cabina dus, TV - cablu. Apartamentele sunt formate din 2 camere/fiecare (1 dormitor si 1 living).
Sunt 107 camere (29 camere duble twin, 79 camere duble matrimoniale - cu posibilitatea de adaugare a unui pat suplimentar) si 19 apartamente.
Casuta Scufitei Rosii si Casuta lui Bambi sunt duplexuri cu un dormitor.
Micul Castel Vila Bran este o locatie deschisa, in centrul Branului, la aproximativ 700 m fata de Club Vila Bran si cca 100 m fata de Castelul Bran, este o vila tip conac, cu 2 camer, 2 apartamente.
Receptia hotelului este deschisa non-stop.
Decorul este cat se poate de rustic, cu busteni de lemn inchistati in tencuiala, un semineu suspendat in centru, fantana interioara si un spatiu amenajat ca o pestera.
Restaurantul are amenajata si o camera de joaca pentru copii.
Aici se servesc atat preparate traditionale romanesti cat si cu specific de stana - balmes, bulz ciobanesc pe jar, cartofi ciobanesti, etc.
Clubul Agroturistic Vila Bran este alegerea ideala pentru organizarea de TRAININGURI si CONFERINTE, datorita celor 11 sali de training, cu capacitati intre 18 si 80 de locuri, special amenajate.
Cele unsprezece sali sunt dotate cu suport de flipchart, ecran de proiectie, video, TV si mobilier adecvat.
Facilitati hotel: o psicina exterioara, incalzita, entru copii cu instalatii de joaca (sezonul de vara); piscina incalzita pentru adulti, jacuzzi (daca vremea este nefavorabila piscina va fi inchisa); un complex cu piscina interioara cu 2 jacuzzi-uri, sauna umeda si uscata, salina incalzita - 40 grade, iscina pentru bebelusi, loc de joaca pentru copii, sala de fitness; centru SPA - msauna umeda si uscata, camera de relaxare; sala de teatru
sala de jocuri (sa, table, sjoelen, mini-bowling, biliard); 3 mini terenuri (tenis, fotbal); sala de suqash; teren de tenis, mini teren de baschet, tenis de picior; tir cu arcul; pista de alergare; mini zoo: iepurasi, fazani, pauni, veverite, porumbei; parc natural cu pomi frustiferi, hamace si bancute, caprioare, cerb; loc de joaca interior si exterior;
Baza de agrement: Echitatie (cai si ponei); Teren de tenis de camp – bitum, miniteren de baschet; Masa de biliard, masa de ping – pong; Parc natural cu pomi fructiferi, hamace si bancute, caprioare, cerb, iepurasi; Concursuri de tir cu arcul; Teren de petanque.
Contra-cost: Mini teren de golf; Concursuri de tras la tinta cu arma de tir; Sauna, masaj.
Divertisment: foc de tabara cu muzica folk si vin fiert; dansuri populare romanesti/grecesti; scenete de teatru; petreceri cu DJ, karaoke.

Air Tour Travel accepta plata cu tichete/carduri/vouchere de vacanta.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Sauna
Jacuzzi
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Private bathroom
Conference room
SPA
Cable/Satellite TV
Fitness centre
Free wireless internet
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Heating
Children playground
Meeting/Banquet facilities
Tennis court
Souvenirs/Gift shop

Locatie