Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL COMPLEX MARIDOR

   Strada Branului 98, Tohanu Nou 507025, Bran, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferte cazare HOTEL COMPLEX MARIDOR 4*, Bran, Romania

Descriere si localizare: Hotelul Maridor este situat la poalele Branului la intrarea in Bran dinspre Brasov in localitatea Tohanu Nou.
Facilitati camere: Cele trei corpuri dispun de urmatoarea capacitate de cazare :
Apartamente: 14 locuri in 7 apartamente (pozitionate in fiecare din cele 3 corpuri ale hotelului) – sunt compuse din doua camere plus doua bai. O camera de zi cu canapea si masuta telefon si televizor un dormitor cu pat matrimonial telefon si televizor si bineinteles doua bai una dotata cu cabina de dus si cealalta cu cada cu hidromasaj sau cabina de dus. Accesul in camere se face pe baza unei cartele magnetice ce activeaza si utilizarea energiei electrice in camera.
Camera dubla matrimoniala: 130 locuri in camere matrimoniale (pat dublu - king size), sunt compuse dintr-o camera si o baie. Camera are telefon si televizor pat matrimonial si o baie dotata cu cabina de dus. Accesul in camere se face pe baza unei cartele magnetice ce activeaza si utilizarea energiei electrice in camera.
Camera dubla twin: 70 locuri in camere twin (doua paturi de o persoana), sunt compuse dintr-o camera cu doua paturi twin si o baie. Camera are telefon si televizor doua paturi de o persoana si o baie dotata cu cabina de dus. Accesul in camere se face pe baza unei cartele magnetice ce activeaza si utilizarea energiei electrice in camera.
Facilitati hotel: Complex Maridor dispune de 3 corpuri de cazare care au toate acelasi nivel de calitate si servicii de patru stele, cu piscina interioara restaurant sali de sport biliard bowling sali de conferinta toate facute special pentru confortul dumneavoastra.
La Maridor gasesti o piscina interioara, acoperita, temperatura apei fiind de 29 grade, dotata cu sisteme de recirculare si filtrare permanenta a apei. Langa piscina te poti bucura de un jaccuzzi generos si poti profita de beneficiile saunei umede sau a celei uscate.
Locurile de joaca in numar de doua se adreseaza copiilor intre 3 si 12 ani finnd concepute cu ajutorul ideilor lor si executate special pentru a-i face cat mai fericiti.
Terenul de sport este utilizabil cu suprafata artificiala in doua moduri fie ca teren de fotbal fie ca teren de tenis de camp.
Sala de fitness este dotata cu aparate de ultima generatie .
Restaurant: Sala 1 poate acomoda 160 de personae, sala 2 poate acomoda 350 de persoane
Aceste sali de mese sunt dintre cele mai încăpătoare săli din oraş si se poate servi mic dejun, prânz şi cină, atât pentru clientii hotelului , cât şi pentru cei din afara.
Complexul dispune de mai multe terase amenajate in aer liber . Se poate solicita servirea mesei sau a unei simple bauturi la cele trei terase corespunzatoare celor trei corpuri de hotel. Cele trei terase se deosebesc doar prin aspectul in care sunt aranjate si modul in care au fost organizate una fiind pe stilul clasic cu mese si umbrelute ce apara impotriva soarelui in cea de a doua va puteti relaxa la umbra baldachinelor generoase si in cea de a treia va putei bucura si de constructiile special facute din lemn pentru fiecare masa in parte.
Pentru a va bucura pe deplin de atmosfera de munte hotelul are in dotare si doua foisoare ce pot fi utilizate atat la savurarea unei mese copioase sau a unei bauturi fine servite de restaurantul propriu cat si la prepararea in mod traditional a unui gratar. Ambele foisoare fiind dotate cu cuptor pentru gratar si protap pentru prepararea carnii integral.
Fiecare dintre cele doua foisoare pot acomoda pana la 20 - 30 de persoane fiind ideal pentru o petrecere sau un timp petrecut relaxant cu familia.
Zona de relaxare este dotata cu
- 4 piste de Bowling
- 3 mese de Biliard
- 2 mese de Tenis de masa
- bar pentru servirea unei bauturi
Mini gradina zoo: specii de pasari:Lebada, Lebada neagra, Rata, Rata peposaca, Gasca, Gasca Indiana, Gasca de Nil, Emu, Fazan auriu rosu, Fazan auriu galben, Fazan argintiu, Paun, Porumbel. Totodata exista si un iaz populat cu pesti unde se pot observa mai multe specii.Pentru cei mici in special se pot admira si iepuri domestici albi negru si cenusii.
Parcare: Complex Maridor dispune de parcare pazita gratuita in cazul in care utilizati serviciile hotelului.
Partiile Zanoaga se afla la 3 KM de centrul Branului, urcand pe drumul Portii.

Air Tour Travel accepta plata cu tichete/carduri/vouchere de vacanta.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Bar
Biliard
Centru Spa
club pentru copii
Conexiune internet
Foisor
Gradina
Jacuzzi
lift
masa de ping pong
Massage
Parcare
Piscina exterioara
Piscina interioara
Piscina pentru copii
Restaurant
Sala conferinte
Sala fitness
Sauna
Terasa
teren de fotbal
Teren de tenis
Tobogane

Locatie