Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Aro Palace


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul detine o pozitie privilegiata fiind amplasat in centrul istoric al orasului oferind conditiile necesare atat unui sejur de relaxare cat si a unuia in interes de serviciu.

Destinat atat familiilor cu copii, cuplurilor dar si oamenilor de afaceri oferind conditii de exceptie.

Amplasat in centrul istoric al orasului Brasov, oferind vedere catre Muntele Tampa si cartierul istoric medieval al Brasovului, Hotelul Aro Palace prezinta conditiile necesare pentru petrecerea unui sejur de neuitat.

Cu o istorie de peste 70 de ani, fiind inaugurat cu mare fast in anul 1939, este singurul hotel de 5 stele din Brasov. In anul 1963 a fost extins prin constructia unui nou corp de cladire, iar in 2005 a fost ridicat la standarde de 5 stele.

Facilitati generale:
- 6 restaurante;
- bar, club de noapte, snack bar;
- terasa, gradina;
- biblioteca;
- centru spa: jacuzzi, masaj, sauna, solar, piscina interioara;
- sala de fitness, salon de frumusete;
- biliard;
- 4 sali de conferinta;
- bancomat;
- camera de bagaje;
- birou de turism, schimb valutar;
- spalatorie/calcatorie;
- fax/copiator;
- servicii de transfer;
- magazine;
- room service;
- facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.

Hotelul Aro Palace pune la dispozitia clientilor:
- 106 camere cu paturi twin;
- 76 camere cu pat matrimonial;
- 6 apartamente;
- 7 suite (comunicante);
- 1 apartament prezidential de 200 mp;
- 1 camera pentru persoane cu handicap.

Toate structurile de cazare au urmatoarele facilitati: acces cu cardul, aer conditionat, alarma de fum, aparat de preparat cafea/ceai, articole de toaleta gratuite, baie privata, balcon, birou, cada cu dus, halat de baie, instalatie de purificare aer, izolare fonica, minibar, papuci de casa, pat pliant (la cerere contracost), patut bebelus (gratuit la cerere), prosoape, scaun inalt pentru copii (gratuit la cerere), seif, telefon/telefon baie, TV cu ecran plat, uscator de par, vedere parc + Cetatuie, vedere Tampa + Centru Istoric, WiFi gratuit si zona de relaxare.

Camerele Twin Standard au o suprafata de 23 mp, (dimensiuni pat: 200/90/22 x 2 paturi).
Camerele Matrimoniale Standard au o suprafata de 23 mp cu un pat king avand dimensiunile 200/180/22.

Camerele standard (twin si matrimoniale) au vedere atat catre Parcul Central si Cetatuia Brasovului, cat si catre Tampa si Centrul Istoric, in functie de preferinte si disponibilitate (la momentul cazarii).

Camerele Matrimoniale Executive au o suprafata de 27 mp si un pat king de dimentiuni 200/180/22 oferind vedere catre Centrul Vechi, Biserica Neagra si simbolul orasului Brasov - Tampa.
Camerele Junior Suite au o suprafata de 46 mp si un pat king de dimensiuni 200/210/19 si o canapea neextensibila. Acestea au vedere catre Tampa si Centrul Istoric, iar turistii pot admira un apus incredibil peste zidurile cetatii, Biserica Neagra si Piata Sfatului.
Apartamentele Aro Palace au o suprafata de 46 mp si un pat king cu urmatoarele dimensiuni: 200/210/19.Acestea au vedere catre Tampa si Centrul Istoric, iar turistii pot admira un apus incredibil peste zidurile cetatii, Biserica Neagra si Piata Sfatului.
Situat la etajul 7 al hotelului, Apartamentul prezidential ofera o panorama deosebita spre Centrul Vechi, Biserica Neagra si simbolul orasului Brasov a Tampa.
Acest spatiu privilegiat a gazduit vedete si personalitati de renume national, precum regele Mihai, care a semnat in cartea de onoare, dar si de renume international, si ofera garantia deconectarii si relaxarii.
Apartamentul prezidential are in componenta o camera de zi foarte spatioasa de 57,60 mp, un dressing foarte incapator de 5,35 mp, un dormitor de 40,20 mp, birou de 20 mp, baie cu jacuzzi si sauna de 7,86 mp, 3 TV LCD Full HD.

Oaspetii pot degusta preparate din bucataria romaneasca si europeana in restaurantele hotelului si se pot bucura de vederea la Cetatea Brasovului din Clubul Belvedere, aflat la ultimul etaj al hotelului Aro Palace.

Barul de noapte al hotelului este decorat cu marmura, lemn si elemente art deco. Candelabrele si oglinzile mari creeaza o atmosfera speciala, in care oaspetii pot savura bauturile preferate.
Barul de noapte Aro Palace reprezinta o locatie de referinta pentru brasoveni si cei ce au fost oaspeti ai hotelului de-a lungul istoriei acestuia. Evenimente private intime, cabaret, prezentari de moda, seri finale ale festivalului ,,Cerbul de Aura, conferinte de presa, baluri de absolvire, sunt doar cateva exemple de evenimente carora Barul de noapte Aro Palace le-a fost gazda de inalta clasa, in luxoasa si exclusivista sa locatie.
Desfasurat pe 524 mp, cu o capacitate optima de 200 de locuri, Barul de noapte beneficiaza de scena mobila si ofera evenimentelor cea mai intima si vibranta atmosfera.

Terasa: Desi Brasovul este capricios din punctul de vedere al starii vremii, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o terasa exterioara.

De cum dau mugurii primaverii, pana la prima ninsoare, Terasa Aro Palace isi primeste oaspetii cu un meniu diversificat, proaspat si asamblat cu pasiune si profesionalism.

Centrul de conferinte aEUROPAa- locul unde turistii sunt consiliati in organizarea cu succes a oricarui tip de eveniment de business, personal, cu public sau intim.
De la conferinte, prezentari, workshop-uri, simpozioane, seminarii, la programe de team building, scolarizari, evenimente sociale si receptii.
Cele 3 sali de conferinta Europa, cu o capacitate totala de 450 de locuri, modulare, sunt alegerea perfecta pentru orice tip de eveniment.
Centrul de conferinte este ultracentral, elegant, versatil, dotat cu sisteme de sunet si videoproiectoare, wi-fi, cu posibilitatea organizarii de coffee-breaks si orice alte detalii solicitate in functie de nevoile clientilor.

Cu o suprafata totala de 649 mp si o capacitate de 250 locuri la mese in sala si la balcon, Ballroom Aro Palace este cu adevarat spectaculos si pregatit pentru orice eveniment privat.
Cu o traditie de peste 80 de ani de organizare de evenimente perfecte, Aro Palace a investit permanent in amenajarea interioara a Salii de evenimente Ballroom, in pregatirea personalului la standarde inalte de servire si in desavarsirea meniurilor care sa intalneasca cele mai inalte pretentii.

Centrul de agrement si sport Wellness & SPA: Un spatiu destinat recreerii, aflat in mijlocul tumultului urban, care vine sa completeze facilitatile Complexului Aro Palace.
Astfel, turistii se pot relaxa in saloanele de masaj, in piscina de dimensiuni semi-olimpice, in aburul cu miresme imbietoare al saunei sau in sala de fitness dotata cu aparatura moderna.
Centrul de agrement si sport Wellness & SPA pune la dispozitie urmatoarele facilitati: hidroterapie, masaj, cardio-fitness, fitness, spinning, sauna si piscina.

Centrul este deschis zilnic intre orele: 07:30 a 22:00.
Programul salonului de masaj este zilnic intre orele 8:00-20:00
Este necesara programare prealabila la receptia Centrului SPA.

Animalele de companie (talie mica) sunt acceptate (se pot percepe taxe)
Este posibil parcarea privat la proprietate la un cost suplimentar de 15 euro pe zi. (nu este posibil rezervarea)