Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul City Center este situat in centrul orasului Brasov. Hotelul dispune de 28 camere cu o capacitate de 56 de locuri. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, lift, ziare, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, schimb valutar, ticket point, birou de turism, jacuzzi, fax/copiator, sala de conferinte si evenimente, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, apartament nuptial, inchirieri auto, room service, serviciu de calcatorie, spalatorie, curatatorie chimica, internet wireless gratuit, parcare gratuita. Facilitati camere: baie cu cabina de dus/cada cu hidromasaj, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, telefon, minibar, balcon, internet wireless.
Descriere camere:
baie cu cabina de dus/cada cu hidromasaj, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, telefon, minibar, balcon, internet wireless.
Descriere facilitati:
Hotelul dispune de 28 camere cu o capacitate de 56 de locuri. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, lift, ziare, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, schimb valutar, ticket point, birou de turism, jacuzzi, fax/copiator, sala de conferinte si evenimente, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, apartament nuptial, inchirieri auto, room service, serviciu de calcatorie, spalatorie, curatatorie chimica, internet wireless gratuit, parcare gratuita.
Locatie:
Hotelul City Center este situat in centrul orasului Brasov.