Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Cantemir


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Cantemir, situat ideal atAet pentru afaceri, cAet Cai pentru agrement, la numai 500 de metri de PiaCaa Unirii din BucureCati ofer unitCai de cazare liniCatite Cai confortabile.
OaspeCaii pot beneficia de atmosfera cald Cai prietenoas Cai de avantajul unui personal poliglot. Hotelul este situat AZn apropierea celor mai importante centre de afaceri Lai puncte de atracLLie turistic, iar la numai 10 metri de hotel se afl staCaii de taxi Cai ale mijloacelor de transport public.
Micul dejun este oferit AZn lounge bar, care este adecvat Cai pentru pauze de cafea.

Sector 4 este o alegere excelent pentru cltorii interesaCai de parcuri, vizitare Cai plimbri AZn oraCa.
Confort superlativ, curatenie examplara si design modern al camerelor sunt doar trei dintre caracteristicile pentru care oaspetii revin cu drag la Hotel Cantemir. Fie ca planuiti un sejur scurt sau un intreg concediu, va stam la dispozitie cu o oferta bogata de tipuri de camere si de pachete de cazare in Bucuresti

O capacitate de 15 camere si lobby. Camerele dispun de grup sanitar propriu (Cuva dus,Lavoire,W.C), mobilier, climatizare, lenjerie, mocheta, saltele Relaxa

Toate camerele dispun de climatizare prin pompa de caldura (Nu aer conditionat cu freon )Acces la mini barul unde se pot servi produse pe baza de cafea, bauturi carbogazoase si sucuri naturale dar si bauturi alcoolice.

  • Animalele de companie nu sunt acceptate.
  • Gratuit! Este posibil parcarea privat gratuit la proprietate (nu este necesar rezervare).
  • parcare pe strad