Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA CAPSA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat pe Calea Victoriei in centrul istoric al Bucurestiului si in apropiere de Cercul Militar National, este hotel, cofetarie, cafenea si restaurant. Hotel Casa Capsa imbina eleganta moderna cu arhitectura clasica, spatiile pline de viata pastrand vechiul farmec al casei prin decoratiuni din marmura si lemn masiv, candelabre si mobila somptuoasa.
Distincta si elegant ornata, un simbol al rafinamentului, Hotel Casa Capsa isi primeste oaspetii intr-o atmosfera atemporala, potrivita pentru orice ocazie. Casa Capsa ofera, de asemenea, servicii de calitate pentru o experienta captivanta.
Info: In incinta hotelului pot fi organizate evenimente importante si expozitii. Exista 4 saloane elegante de restaurant si o sala de conferinte.

Dotari camere: Amenajat cu candelabre stralucitoare si mobilier baroc, hotelul de 5 stele Casa Capsa, ofera camere si suite confortabile, toate cu paturi king-size si mobilier rafinat.

Facilitati: Hotelul Casa Capsa dispune de facilitati precum internet, transfer aeroport, camere pentru nefumatori, restaurant, bar si room service.