Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CHRISTINA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: Aproape de centrul capitalei
Hotel Design Christina asigura ambientul perfect, intim si luxos, pentru a savura cu stil pulsul trepidant al capitalei.
Lunch Cafe Christina este dispus pe doua niveluri, si anume mezaninul si demisolul hotelului. Avand un numar de 30 de locuri la mezanin (plus 20 de locuri pe terasa) si de 40 de locuri la demisol, Lunch Cafe este un spatiu minimalist, in care culoarea si lumina joaca rolul esential. Cu mese din Corian luminate cu led-uri, cu scaune din piele si multe plante, Lunch Cafe este un spatiu luminos si structurat modular, pentru a putea asigura atat intimitatea unui pranz sau a unei cine, cat si posibilitatea desfasurarii de evenimente culturale si multimedia. Intre orele 12 si 23, in fiecare zi, ai parte de un meniu a la carte si de un meniu al zilei, pe care le poti consulta (alaturi de alte informatii utile) pe ecranele LCD disponibile la fiecare masa.
Parcarea privata a hotelului Christina pune la dispozitia clientilor sapte locuri de parcare, paza fiind asigurata 24/7. De asemenea, in cazul in care doriti, hotelul Christina va poate pune la dispozitie masina cu sofer, pentru calatoriile de zi cu zi.
Business Area
Cu o capacitate de 30 locuri, zona de meetings si conferinte beneficiaza de conexiuni wireless si posibilitatea de videoconferinta, precum si de servicii de receptie-transmitere fax, scanare si printare documente alb-negru si color, telefonie fixa si mobila, sistem audio HI-FI si display LCD HD.
Servicii Gratuite
* apel de trezire
* mic dejun bufet suedez
* serviciu de pastrare valori (seif in camera)
* expediere- receptie fax (5 pagini, apel national)
* printare documente alb-negru si color (5 pagini)
* videoconferinta (available soon)
* retea de internet wireless
* ziare si reviste
* lustruire pantofi, calcat camasi
* servirea micului dejun in camera, la cerere
* servicii de rezervari la restaurant sau diferite evenimente culturale
Contra cost
* transfer de la aeroport, gara, sau alta locatie la hotel
* transfer de la hotel la aeroport, gara sau alta locatie
* inchiriere masina cu sofer
* rent a car
* inchiriere elicopter sau avion
* ghid turistic
* minibar
* telefonie interna si internationala
* curierat intern si international
* sala de conferinta cu o capacitate de 30 locuri
* trimitere si primire corespondenta
* inchiriere laptop
* DVD player
* servicii de spalatorie
* room service
* masaj
* baby-sitting
* frizerie si coafor, cu tarife preferentiale in locatiile partenere din apropierea hotelului
* fitness, sauna, piscina cu tarife preferentiale in locatiile partenere din apropierea hotelului
* trimis flori (Bucuresti)

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!