Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ONE FLOREASCA - TOFF DOMINIUM APARTMENTS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

TOFF APART HOTEL inchiriază, în regim hotelier, APARTAMENTE PREMIUM, aflate în cele mai cunoscute ansambluri rezidențiale din zona de Nord a Bucureștiului: ONE Mircea Eliade și Luxuria Residence.

One Mircea Eliade face parte dintr-un complex mixt inovator: One Floreasca City – o dezvoltare imobiliară multifuncţională ce implică trei componente – rezidenţial, de birou și comercial. Situat în cartierul Floreasca, One Mircea Eliade reprezintă componenta rezidenţială ce cuprinde trei turnuri exclusiviste de apartamente cu finisaje premium, oferind vederi panoramice asupra Lacului Parcului Floreasca. Parte dintr-un complex multifuncțional, complexul oferă rezidenților săi o mare varietate de facilități integrate: restaurante, cafenele, spații verzi, loc de joacă pentru copii, birouri inovatoare, trei niveluri de parcare subterană, vederi uimitoare și apartamente exclusiviste, toate limitrofe Parcului Floreasca.

Apartamentele noastre Premium sunt complet noi, mobilate elegant și utilate cu electrocasnice de ultimă generaţie, situate într-unul dintre cele mai spectaculoase ansambluri rezidenţiale din București - ONE MIRCEA ELIADE. Poziţionate în zona de Nord - Floreasca, apartamentele TOFF cu 1 dormitorși terasă, oferă acces facil către Parcurile Floreasca si Herăstrău, dar și către o varietate de restaurante, cafenele, terase, muzee, Promenada Mall și multe alte atracţii.

Cu un design aparte, fiecare studio este realizat cu finisaje de cea mai înaltă calitate, cu sistem de incălzire în pardoseală, terasă cu închidere din sticlă securizată, parchet multistratificat, plăci ceramice şi obiecte sanitare premium, unități de aer condiționat în fiecare cameră. Compartimentarea interioară oferă multiple zone de depozitare cu bucatării utilate pentru confortul tău ca și acasă, living-uri spațioase și dormitoare super relaxante. Electrocasnice: mașina de spălat vase, mașina de spălat rufe cu uscător, combină frigorifică, plită inducție, cuptor, hotă, congelator, espressor, Smart TV, veselă bucătărie, prajitor pȃine, cuptor cu microunde, fierbător Dotări imobil: Curte interioară amenajată, Interfon, Parcare subterană, Lift

Servicii imobil: Administrare, Paza 24/7, Supraveghere video


Facilitati

Lift
Garaj
Camere nefumători
Terasă
Canale TV copii
Mobilier extern
Zonă fumători
Aer condiționat
Serviciu privat Check-in / Check-out
Cheie acces

Locatie