Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 4 hoteluri

Burgas, Bulgaria Vezi locatia pe harta

LOCALIZARE Hotelul Aqua este localizat central aproape de centru de zona pietonala si de cumpararuri a orasului foarte aproape de partea de nord a gradinii mariiINFORMATIE GENERALA Dupa deschiderea sa in 2005 Aqua Hotel Burgas devenit rapid unul dint . . .

Burgas, Bulgaria Vezi locatia pe harta

LOCALIZARE Cladirea de 71m inaltime a hotelului Bulgaria este situata in inima orasului Burgas Hotelul dispune de 17 etaje fiecare dintre ele cu o priveliste spectaculoasa catre Golful Burgas sau partea veche a orasului INFORMATIE GENERALA Hotelul es . . .

Burgas, Bulgaria

Not defined BurgasCHARTER AUTOCAR SAPTAMANAL PENTRU SEJUR DE 7 NOPI intrare si iesire lade la cazare sambata operat de AIR TOUR TRAVEL in perioada 14062019-08092019 Traseu Deva - Alba Iulia - Sebe - Sibiu - Vâlcea - Piteti - Bucuresti - Ruse- Balchi . . .

Burgas, Bulgaria Vezi locatia pe harta

LOCALIZARE la 20 de metri de plaja si la 200 de metri de centrul orasuluiINFORMATII GENERALE hotelul a fost construit in anul 2010CAPACITATE cladire cu 6 etaje 3 lifturi camere duble standard max 2 persoane 35-40 m² camere duble Deluxe