Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Blend Mountain Villa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Blend Mountain Villa este amplasata la intrarea din statiunea Busteni, pe partea stanga pentru cei care vin dinspre Bucuresti si la iesirea din Busteni pe partea dreapta pentru cei care vin dinspre Brasov.

Accesul in curtea vilei se face direct din Drumul National 1.
Vila dispune de 5 camere complet mobilate si utilate, arhitectura si designul de munte in still modern ofera oaspetilor nostri posibilitatea sa beneficieze de un spatiu de cazare cochet, complet mobilat si utilat, pentru o vacanta la munte de neuitat.
Vila pune la dispozitie o bucatarie comuna complet utilata, cu o zona de luat masa si 2 bai comune una la parter, iar a doua la etaj, ciubar exterior si zona de gratar.

Pentru oaspetii care doresc sa fie bucatari in vacanta in exterior locul de gratar este perfect pentru un mix grill pe cinste. Zona de luat masa si livingul comun reprezinta zona perfecta pentru a socializa cu cei dragi si a imparasi experinte, momente din viata servind bautura dorita langa semineu.

Villa, pune la dispozitia oaspetilor facilitatea de self check-in. Fiecare oaspete care efectueaza o rezervare, va primi in ziua check-in-ului informatiile de care are nevoie cu codul de acces.

Cu o suprafata de 15 mp, camerele sunt mobilate cu paturi matrimoniale de 160 x 200 si dulap pentru haine. Fiecare camera a fost vopsita diferit tocmai pentru a oferi o experienta diferita.
- Camera Blue - amplasata la parter;
- Camera Green - amplasata la etaj dispune de balcon;
- Camera Blue Marine - amplasata la etaj dispune de balcon;
- Camera Gray - amplasata la etaj dispune de balcon;
- Camera Red - amplasata la etaj dispune de balcon.

Servicii unitate de cazare:
- Parcare 4 locuri, 2 in curte, 2 la poarta;
- Self check-in;
- Ciubar;
- Bucatarie complet utilata;
- Bai comune cu dus;
- Frigider, Plita electrica;
- Internet WIFI gratuit;
- Incalzire reglabila;
- Masina de spalat rufe;
- Masina de spalat vase;
- Expresor manual;
- Cuptor cu microunde.

Accesul animalelor de companie nu este permis.