Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Mona


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situare: Complexul Mona este situat intr-o zona linistita, la 10 minute cu masina de partia de schi Kalinderu din Busteni. Proprietatea se intinde pe mai mult de 2 hectare si are vedere la muntii Bucegi
Camere: Fiecare unitate a complexului Mona are TV, podea cu parchet si o baie privata cu articole de toaleta gratuite. Unele asigura un balcon sau vedere la munte. Camerele de la Cabana Mona au paturi cu saltele si lenjerie de pat care au fost reinnoite in 2014, TV cu ecran plat cu canale prin satelit si baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite. Complexul turistic Mona este format din cabana Mona, Residence Park Mona si complexul de vilute Mona, camerele fiind clasificate la categoria 2 si 3 stele. Fiecare camera dispune de baie proprie, TV prin cablu si mini frigider.
Restaurant: Bucataria si restaurantul sunt complet utilate, iar pentru comenzile dvs. in avans, bucatarul complexului va sta la dispozitie inclusiv pentru mese festive sau grupuri organizate. Complexul dispune de o sala de conferinte, care va sta la dispozitie contra cost. Vilele au curte interioara cu suficiente locuri de parcare, iar pentru zilele insorite va puteti bucura de un gratar in aer liber sau de mancare traditionala la tuci intr-unul din foisoare, contempland totodata peisajul din leagan sau hamace.
Facilitati: Oaspetii au acces gratuit la terenul de baschet si pot inchiria biciclete si ATV-uri. Proprietatea ofera un loc de joaca pentru copii si facilitati de gratar. Complexul ofera o selectie de facilitati sportive si diverse canale de sport, precum si un bar si o crama. Conexiunea Wi-fi este gratuita in toate zonele. Oaspetii isi pot petrece timpul la sauna sau pe terasa la soare. La cerere, oaspetii au la dispozitie un instructor de tenis si unul de schi, precum si un ghid pentru drumetii montane.
Servicii gratuite: Oaspetii se pot bucura gratuit de un teren de baschet si de parcare gratuita.
Servicii cu plata: La un cost suplimentar, sunt disponibile un teren de tenis, un teren de fotbal, foot-tenis sau baschet, jacuzzi, o masa de ping-pong, biliard, darts si o sauna comuna. Vara, oaspetii se pot relaxa si pe sezlongurile instalate pe un platou linistit, aflat aproape de vila. Aceste facilitati sunt oferite la un cost suplimentar, cu rezervare prealabila.

Animale de companie: Animalele de companie nu sunt acceptate.

Facilitati copii: Un copil cu varsta intre 0 si 7 ani sta gratis cand sunt folosite paturile existente.

Atractii in zona: Sfinxul, Babele, Urlatoarea, Crucea de pe Caraiman, Castelul Cantacuzino, Manastirea Caraiman, FunPark Kalinderu, Adventure Park Zamora. In imprejurimi exista trasee de drumetii. Gara din Poiana Tapului se afla la mai putin de 500 de metri de complexul Mona. Castelul Peles este la 5 km, iar castelul Cantacuzino este la 3 km.