Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Sarah


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pe DN1, in Poiana Tapului, intre orasele Sinaia si Busteni, va intampina Pensiunea Sarah, nou lacas anti-stres, de relaxare, intimitate si odihna.

Situata intr-un cadru natural deosebit, langa padure, la o altitudine de cca 900 m, intr-o zona insorita si pitoreasca din Poiana Tapului, departe de aglomerarile urbane si poluare, Pensiunea Sarah a fost dat in folosinta in ianuarie 2007 iar dotarile sunt noi si moderne.


Pensiunea Sarah pune la dispozitia turistilor spatii de cazare structurate in 4 camere duble, 2 apartamente cu cate 2 camere fiecare, 2 apartamente cu cate 3 camere fiecare. Toate spatiile de cazare fispun de grup sanitar, tv si cablu tv, incalzire centrala si apa calda non stop.


De asemenea Pensiunea Sarah dispune de o sala de conferinte, bucatarie , parcare auto, jocuri distractive (rummy, table, sah).


Pensiunea organizeaza programe de team building, seri tematice, programe de discoteca, se pot organiza excursii la Cascada Urlatoarea.


Facilitati

Bar
Wi-Fi
Camere nefumători
Terasă
Recepție
Recepție 24h
Canale TV copii
Mobilier extern
Facilități masă evenimente
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Parcare pe stradă
Jocuri
Fumatul interzis
Monitorizare video exterior
Serviciu închiriere mașini
Zonă TV la comun
Cheie acces
Birou informații
Facilități grătar
Bucătărie la comun

Locatie