Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vilele SuperSki sunt situate la 150m distanta de partia de ski Roata 1 si Roata 3. Exista o camera de depozitare a echipamentelor de ski situata la baza partiei Roata 1, astfel ca accesul la partii sa fie cat mai usor.
Unitatea pune la dispozitie 4 vile.
Vila 1 si vila 2 sunt la fel fiecare are urmatoarele tipuri de camere cu baie proprie: 1 camera dubla, 1 camera tripla, 1 camera cvadrupla si o suita duplex de 6 persoane dispusa pe 2 etaje.
Vila 3 are in parte a de jos o bucatarie comuna pentru toata cele 3 vile si un living cu scaune si mese pentru 30 persoane.
In partea de sus a vilei 3 este o camera tripla si un suita duplex de 6 persoane dispusa pe 2 etaje.
Accesul la bucatarie si living este restrictionat la un anumit interval de timp (9:00-21:00) pentru cei din vila 2 si vila 1 pentru a nu deranja pe cei din vila 3.
Vila 4 a fost deschisa in decembrie 2018 si ofera camere noi cu dotari moderne. In vila 4 sunt 4 camere triple suprioare cu balcon si 1 suita fara balcon.
Afara este si un foisor cu barbeque comun pentru toate vilele, unde se pot face preparate la gratar pe toata perioada anului.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Camera cu TV
Centru Spa
depozit schiuri
Inchirieri echipament ski
Jacuzzi
Mini Bar
Piscina exterioara
Restaurant
Sala conferinte
Sauna
Telefon / Fax
Teren de tenis
Uscator de par in baie

Locatie