Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 4 hoteluri

Ceahlau, Romania

Vila Aquatur 1 apartament camera dubla birou2 camere cu pat matrimonial6 camere cu 2 paturiToate camerele sunt dotate cu televizorteleviziune prin satelitminibartelefon intern si internationalServicii gratuite pentru clientii EcoturResortacces tere . . .

Ceahlau, Romania Vezi locatia pe harta
Munte Romania

Localizare Cabana Dochia este situata în zona superioară a masivului Ceahlau pe platou între vîrfurile Lespezi 1 805 m şi Bîtca Gheodon 1 845 m Are o poziţie dominantă cu vizibilitate totală spre est sud-est şi sud şi este princip

Ceahlau, Romania

DescrierePensiunea Ecotur este situate in Ceahleudeparte de zgomotul orasului veti gasi locul in care doar culmile Ceahlaului stapanesc spatiul creind in jurul lor o atmosfera aparte In mijlocul acestei oaze de frumusete va veti bucura de liniste si . . .

Ceahlau, Romania
Munte Romania

Localizare Departe de zgomotul orasului la Ecotur Resort veti gasi locul in care doar culmile Ceahlaului stapanesc spatiul creind in jurul lor o atmosfera aparteCazare Pune la dipozitie o varietate de spatii de cazare pe masura nevoilor si asteptaril . . .