Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Cipru de Nord Cipru

Prezentare Cipru de Nord Cipru

Oferte cazare hoteluri Cipru de Nord!

Citeste mai mult

Prezentare Cipru de Nord Cipru


Oferte cazare hoteluri Cipru de Nord!

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 22 hoteluri

Kyrenia, Cipru

Descriere HOTEL SEMPATIHotelul este situat intr-o zona linistita la 100 de metri de plaja publicaTip masa Mic dejun DemipensiuneLocalizare HOTEL SEMPATI Hotelul se afla la 2 km de satul Lapta si la 12 km de orasul Kyrenia Aeroportul Larnaca se afla l . . .

Kyrenia, Cipru Vezi locatia pe harta

DescriereHotelul Merit Park se afla pe malul marii in zona KyreniaTip masaAll InclusiveLocalizareHotelul este localizat la 6 km de centrul orasului Kyrenia si la 85 km de aeroportul din LarnacaDotari camere Hotel Merit Park are camerele dotate cu tel . . .

Kyrenia, Cipru Vezi locatia pe harta

Descriere HOTEL VUNI PALACE Hotelul este situat la malul marii in zona KyreniaTip masa Demipensiune All InclusiveLocalizare HOTEL VUNI PALACE Hotelul se afla la 25 km de centrul orasului Kyrenia si la 80 km de aeroportul din Larnaca Plaja Hotelul ar . . .

Famagusta, Cipru Vezi locatia pe harta

Hotel Salamis Bay Conti Resort 5 este situat in regiunea Magosa zona Iskele din Ciprul de Nord si este ideal pentru familiile cu copii si iubitori de o vacanta activaHotelul Salamis are 517 camere 90 din ele cu vedere la mare Resortul are mai multe . . .

Bafra, Cipru Vezi locatia pe harta

O mare strălucitoare o coastă spectaculoasă divertisment nelimitat și cele mai productive congrese vă așteaptă la Kaya Artemis Resort Casino Hotelul este situat în Bafra la 95 km de Aeroportul Larnaca la 38 km de Famagusta la 90 km de Nico

Bafra, Cipru

Descriere HOTEL NOAHS ARKHotelul este localizat pe malul marii in zona BafraTip masaUltra All InclusiveLocalizare HOTEL NOAHS ARK Hotelul se afla la 42 km de centrul orasului Famagusta si la 92 km de aeroportul din LarnacaPlajaHotelul se afla pe plaj . . .

Kyrenia, Cipru

Descriere HOTEL CRATOS PREMIUM Hoteul se afla pe malul marii in zona KyreniaTip masa Light All InclusiveLocalizare HOTEL CRATOS PREMIUM Hotelul este localizat la 5 km de centrul orasului Kyrenia si la 82 km de aeroportul din Larnaca Plaja Hotelul se . . .

Kyrenia, Cipru

Descriere HOTEL MERIT ROYAL PREMIUMHotelul se afla pe malul marii in zona KyreniaTip masaAll InclusiveLocalizare HOTEL MERIT ROYAL PREMIUMHotelul este localzat la 10 km de centrul orasului Kyrenia si la 85 km de aeroportul din Larnaca PlajaHotelul e . . .

Kyrenia, Cipru

Descriere LA HOTEL AND RESORTHotelul se afla intr-o zona linistita in mijlocul gradinilor luxuriante intre munti si Marea MediteranaTip masaMic dejun DemipensiuneLocalizare LA HOTEL AND RESORT Hotelul se afla la 2 km de satul Lapta si la 15 km de ora . . .

Kyrenia, Cipru Vezi locatia pe harta

Descriere HOTEL LORDS PALACE Hotelul este localizat in zona Kyrenia pe malul mariiTip masa Light All InclusiveLocalizare HOTEL LORDS PALACE Hotelul se afla la 2 km de centrul orasului Kyrenia si la 82 km de aeroportul din Larnaca Plaja Hotelul se af . . .

Kyrenia, Cipru

Localizare pe malul marii la 2 km de satul Lapta si la 12 km de orasul Kyrenia Aeroportul Larnaca se afla la o distanta de 90 km o ora si jumatate de mers cu masina Dotari camera televizor telefon aer conditionat minibar uscator de par balcon Facili . . .

Kyrenia, Cipru

Descriere HOTEL CRYSTAL ROCKS TOURISTIC BUNGALOW Hotelul este o locatie pentru o vacanta de vis si se afla pe malul marii in partea de est a insulei in zona Famagusta inconjurat de gradini tropicaleTip masa All InclusiveLocalizare HOTEL CRYSTAL ROCK . . .

Kyrenia, Cipru Vezi locatia pe harta

Descriere HOTEL ELEXUS Hotelul se afla pe malul marii in zona KyreniaTip masa Ultra Extended Full Board PlusLocalizare HOTEL ELEXUS Hotelul este localizat la 12 km de centrul orasului Kyrenia si la 76 km de aeroportul din LarnacaPlaja Hotelul se af . . .

Famagusta, Cipru

Descriere HOTEL MERIT CYPRUS GARDENS HOLIDAY VILLAGE Hotelul se afla in zona Famagusta Tip masa All InclusiveLocalizare HOTEL MERIT CYPRUS GARDENS HOLIDAY VILLAGE Hotelul se afla pe malul marii la 15 minute de oras Famagusta si la 75 km de aeroportu . . .

Bafra, Cipru

Descriere HOTEL CONCORDESituat in regiunea turistic Bafra din Cipru de NordHotelul a fost deschis anul 218 Are o suprafata totala de 125000 mp si dispune de 401 camereTip masaUltra All InclusiveLocalizare HOTEL CONCORDEHotelul este situat pe malul . . .