Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: in imediata apropiere a centrului municipiului Cluj-Napoca, Hotelul Ary**** te aduce la cativa pasi de cea mai frumoasa panorama asupra orasului. Hotelul Ary este alegerea ideala atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turistii sositi in oras pentru petrecerea timpului liber.

Hotelul este situat aproape de cele mai importante zone ale orasului:
Stadionul CFR - 1 min
Piata Mihai Viteazu - 3 min
Gara - 3 min
Autogara - 4 min
Piata Unirii - 5 min
Muzeul de Arta - 7 min
Piata Avram Iancu - 10 min
Centrul expozitional Expo Transilvania - 15 min
Aeroport - 20 min

Facilitati Camere: Hotel Ary va pune la dispozitie urmatoarea structura de cazare: 40 de camere spatioase, mobilate modern si atent pregatite pentru confortul Dumneavoastra. Dintre acestea, 24 de camere sunt duble (13 camere cu pat matrimonial si 11 camere twin), 6 camere sunt single, 4 sunt apartamente si 6 sunt suite.
Din dotarea standard fac parte: acces gratuit la internet, televiziune digitala, linie telefonica internationala, minibar, instalatie de climatizare.
Camerele sunt dotate cu cabina de dus, iar apartamentele cu cada de baie.
Purtand amprenta bunului gust, camerele au fost gandite astfel incat sa va ofere un grad sporit de confort.

Facilitati hotel: Sala de conferinte, acces cu card, pastrare valori si bagaje, room service, spalatorie, spa: sala fitness, sauna, masaj, terasa, restaurant.
Restaurantul Ary este unul cu specific international. Acesta ofera clientilor sai o gama variata de preparate culinare care pot fi savurate intr-o atmosfera deosebita.
Barul hotelului pune la dispozitia clientilor diverse specialitati de cafea, bauturi si cocktailuri alcoolice si nealcoolice.
In zilele calduroase de vara va invitam sa va racoriti pe terasa hotelului, unde puteti savura specialitatile casei.

Intalniri si conferinte: Sala de conferinte are o suprafata de 120 mp, iar capacitatea maxima este 100 de locuri. Dotarile (videoproiector, ecran de proiectie, TV plasma, mobilier specific, salon de coffe break) pe care vi le punem la dispozitie vor face ca intalnirea dumneavoastra sa fie una de succes.