Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Double Tree by Hilton Cluj City Plaza


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Double Tree by Hilton Cluj City Plaza se afla intr-o locație centrala, pe o strada linistita din Cluj-Napoca, aproape de principalele puncte de atractie istorice.

Facilitati hotel: restaurant, bar, centru spa, sauna, piscina interioara, masaj, sala de fitness, centru conferinte, internet wireless gratuit, parcare privata, camere nefumatori, receptie non stop, transfer la/de la aeroport.

Facilitati camere: aer conditionat, cabina de dus, TV LCD, telefon, minibar, seif, aparat de ceai/cafea in camere, uscator de par, halat de baie, papuci, aparat si masa de calcat.

Descriere camere:
aer conditionat, cabina de dus, TV LCD, telefon, minibar, seif, aparat de ceai/cafea in camere, uscator de par, halat de baie, papuci, aparat si masa de calcat.

Descriere facilitati:
restaurant, bar, centru spa, sauna, piscina interioara, masaj, sala de fitness, centru conferinte, internet wireless gratuit, parcare privata, camere nefumatori, receptie non stop, transfer la/de la aeroport.

Locatie:
Double Tree by Hilton Cluj City Plaza se afla intr-o locație centrala, pe o strada linistita din Cluj-Napoca, aproape de principalele puncte de atractie istorice.

Facilitati

Restaurant
Bar
Baie in camera
Seif in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Dus in camera
Uscator de par in camera
Sauna
Masaj
Piscina acoperita
Baie proprie
Sala de conferinte
SPA
Televiziune prin cablu/satelit
Telefon
Sala fitness
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Camere nefumatori
Receptie non-stop
Transfer aeroport
Espressor ceai si cafea
Hotel pentru nefumatori
Halate de baie

Locatie