Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Univers T


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat pe malul lacului Gheorgheni şi langa centrul comercial Iulius Mall. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, terasa, gradina, bar, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, serviciu de concierge, camera de bagaje, fax/copiator (cost suplimentar), business centre (cost suplimentar), sala de conferinte (cost suplimentar), teren de tenis (cost suplimentar), echipament de tenis, sauna (cost suplimentar), sala de fitness, vestiare de fitness/spa, hotel pentru nefumatori, camere pentru nefumatori, apartament nuptial, aparat pentru lustruit pantofii, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), internet wireless gratuit, parcare contra cost, parcare pentru persoanele cu handicap, statie de incarcat vechiculele electrice. Hotelul dispune de 52 de camere twin si matrimoniale, 4 apartamente si 2 suite. Facilitati camere: baie cu cada, uscator de par, produse de cosmetica, TV in camera, minibar, telefon, internet wireless.
Descriere camere:
baie cu cada, uscator de par, produse de cosmetica, TV in camera, minibar, telefon, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, terasa, gradina, bar, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, serviciu de concierge, camera de bagaje, fax/copiator (cost suplimentar), business centre (cost suplimentar), sala de conferinte (cost suplimentar), teren de tenis (cost suplimentar), echipament de tenis, sauna (cost suplimentar), sala de fitness, vestiare de fitness/spa, hotel pentru nefumatori, camere pentru nefumatori, apartament nuptial, aparat pentru lustruit pantofii, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), internet wireless gratuit, parcare contra cost, parcare pentru persoanele cu handicap, statie de incarcat vechiculele electrice. Hotelul dispune de 52 de camere twin si matrimoniale, 4 apartamente si 2 suite.
Locatie:
Hotelul este situat pe malul lacului Gheorgheni şi langa centrul comercial Iulius Mall.