Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Lol Et Lola este situat central, in spatele hotelului Capitolina. Facilitati hotel: receptie non-stop, terasa, seif, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, serviciu de concierge, camera de bagaje, fax/copiator, serviciu de transfer aeroport (cost suplimentar), hotel pentru nefumatori, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, inchirieri auto, menaj zilnic, room service, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), internet wireless gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu handicap, statie de incarcat vehiculele electrice. Hotelul dispune de 20 de camere. Facilitati camere: acces cu cartela electronica, baie cu dus, uscator de par, TV LCD, minibar, seif, telefon, espressor pentru ceai si cafea, internet wireless.
Descriere camere:
acces cu cartela electronica, baie cu dus, uscator de par, TV LCD, minibar, seif, telefon, espressor pentru ceai si cafea, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, terasa, seif, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, serviciu de concierge, camera de bagaje, fax/copiator, serviciu de transfer aeroport (cost suplimentar), hotel pentru nefumatori, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, inchirieri auto, menaj zilnic, room service, aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), internet wireless gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu handicap, statie de incarcat vehiculele electrice. Hotelul dispune de 20 de camere.
Locatie:
Hotelul Lol Et Lola este situat central, in spatele hotelului Capitolina.

Locatie