Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

West City


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pe drumul national la iesire spre Oradea, Centru Comercial Polus Center, METRO, zona linistita, usor accesibila, la 10 minute de centrul orasului si la 30 de minute fata de Aeroport.
Descriere camere:
Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, plasme, Tv cablu, internet de mare viteza, halate de baie, uscator de par, mini bar, room service, telefon in baie, internet,acces cu card, telefon la masa de lucru, seif, senzor de fum
Descriere facilitati:
Hotelul se intinde pe o suprafata totala de 7000m2 unde atat turistii cat si oamenii de afaceri beneficiaza de 183 locuri de cazare in 99 camere din care 76 camere duble, 15 camere single, camere pentru persoane cu dizabilitati, 8 apartamente. Receptie 24/24 h, lift, check in/out expres, parcare pazita, aer conditionat, camera bagaje, ziare, camere fumatori/nefumatori, restaurant, facilitati de acces persoane cu dizabilitati, seif, servicii transfer aeroport, mic dejun in camera, centru de afaceri, inchirieri masini, schimb valutar, curatatorie uscata, fax/fotocopiere, acces internet, servicii de calcat haine, spalatorie haine, facilitati intalniri/reuniuni, room service, retea locala wireless. Business Center: Centrul Business al hotelului dispune de 3 sali de conferinta cu o capacitate de 360 persoane, 150 si respectiv 16 persoane, in sala cea mare accesul facandu-se din lounge-ul hotelului, celelalte sali aflandu-se in zona adiacenta de la primul etaj. Acestea sunt dotate cu echipamente multimedia, aer conditionat, internet si toate dotarile necesare ce claseaza acest Business Center in topul celor mai mari spatii de gen din Cluj-Napoca
Locatie:
Pe drumul national la iesire spre Oradea, Centru Comercial Polus Center, METRO, zona linistita, usor accesibila, la 10 minute de centrul orasului si la 30 de minute fata de Aeroport. Distante utile: - din centrul orasului - 10 min. - de la gara/autogara - 20 min. - de la aeroport - 40 min.