Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotel Ramada este amplasat langa Satul de Vacanta si la 5 minute de mers pe jos de plaja. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 22,8 km de proprietate. Este o varianta potrivita atat pentru turismul de relaxare si odihna, cat si pentru turismul de afaceri.

Cazare: Hotelul dispune de 174 de spatii de cazare decorate si mobilate in stil modern grupate in camera deluxe, junior suite, suita cu un dormitor, suita cu 2 dormitoare, camere pentru persoane cu dizabilitati.

Camera Deluxe King: 38 mp, dotata cu pat matrimonial (King Size) sau cu doua paturi twin, cabina de dus, oglinda de machiaj, uscator de par, kit igiena, papuci, TV LCD/LED, telefon, internet Wi-Fi, birou de lucru, masuta de cafea, fier si masa de calcat, seif, minibar, espressor, economizor, climatizare, mocheta, acces pe baza de cartela, patut baby cot (oferit gratuit la cerere, in limita disponibilitatii).

Junior Suite: 50 mp, cu pat matrimonial King Size, canapea extensibila, cabina de dus, oglinda de machiaj, uscator de par, kit igiena, papuci, TV LCD/LED, telefon, internet Wi-Fi, birou de lucru, canapea extensibila, fier si masa de calcat, seif, minibar, espressor, economizor, climatizare, mocheta, acces pe baza de cartela, patut baby cot (oferit gratuit la cerere, in limita disponibilitatii).

Suita 1 dormitor : dotat cu dormitor cu pat matrimonial King Size, living room cu canapea extensibila si zona chicineta si doua grupuri sanitare, dus/cada, oglinda de machiaj, uscator de par, kit igiena, papuci, TV LCD/LED, telefon, internet Wi-Fi, birou de lucru, fier si masa de calcat, seif, minibar, espressor, economizor, climatizare, mocheta, acces pe baza de cartela, patut baby cot (oferit gratuit la cerere, in limita disponibilitatii).

Suita 2 dormitoare: 120 mp, dotat cu doua dormitoare cu pat matrimonial King Size, living room cu canapea extensibila si doua grupuri sanitare, dus/cada, oglinda de machiaj, uscator de par, kit igiena, papuci, TV LCD/LED, telefon, internet Wi-Fi, birou de lucru, fier si masa de calcat, seif, minibar, espressor, economizor, climatizare, mocheta, acces pe baza de cartela, patut baby cot (oferit gratuit la cerere, in limita disponibilitatii).

Servicii:

Hotelul dispune de restaurant cu specific mediteranean, bar si sky bar.

Facilitati:

Receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, internet wireless, serviciu de concierge, camera de bagaje, check-in/check-out express, menaj zilnic, lustruire pantofi, serviciu de calcatorie - cost suplimentar, spalatorie - cost suplimentar, fax/copiator, business centre, sali de conferinta si petreceri - cost suplimentar,

Plaja si piscine:

Plaja din Constanta se afla la 10 minute de mers de hotel.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei. Pentru conditii de anulare/plata- contactati agentie de turism Air Tour Travel.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Locatie