Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

ALMYROS BEACH RESORT & SPA - 5 * Plaja all-inclusive Almyros Resort & Spa este o proprietate pe malul mării situată pe pavilionul albastru premiat plaja Acharavi, la aproximativ 38 km de aeroportul Corfus. Cu 12 clădiri care găzduiesc camere cu acces ușor la grădini, acest hotel este ideal pentru cupluri și familii, deoarece are un SELEC T ion de unități de cazare dotate cu balcon sau terasă privată, aer condiționat, TV prin satelit, minibar și Wi-Fi gratuit de mare viteză. În plus, două restaurante, trei baruri, trei piscine, tobogane cu apă, mai multe facilități sportive, activități recreative pe tot parcursul zilei Hotelul oferă un centru spa. Acest hotel este potrivit pentru oaspeții cu mobilitate redusă. Există 5 camere adaptate pentru accesul scaunelor cu rotile

Categoria oficială: 5 stele

CAZARE 180 de unități în total: Deluxe Cameră dublă cu vedere la grădină - aprox. 28 m2 (max 2 + 1 pax: 1 pat king-size, 1 pat fotoliu): facilități și servicii standard de cazare Familie Cameră - aprox. 31 m2; dormitor și sufragerie separate de o ușă (max 2 + 2 pax: 1 pat king-size, 1 canapea extensibilă semi-dublă și 1 fotoliu pat): facilități și servicii standard de cazare Suită Junior - aproximativ 36 m2; cameră în plan deschis separată de o partiție parțială fără ușă (max 2 + 3 pax: 1 pat king-size, 1 canapea extensibilă semi-dublă și 1 pliabil fotoliu): facilități și servicii standard de cazare plus halat de baie Cameră dublă pentru persoane cu dizabilități cu vedere la grădină - aprox. 31 m2 (max 2 persoane: 2 paturi twin): facilități de cazare standard și Servicii Facilități și servicii standard de cazare: individual aer condiționat / încălzire (gratuit), telefon cu linie directă (contra cost), Wi-Fi (gratuit), seif electronic (gratuit), TV LCD (cu canale prin satelit), papuci, fier și scândură de fier, baie facilități, facilități de cafea și ceai, TV prin satelit, mini-bar (gratuit apă și băuturi alimentate zilnic, contra cost pentru alcoolic băuturi), duș / WC, uscător de păr, balcon / terasă, room service nonstop (contra cost), serviciu de menajeră (zilnic), schimbarea prosoapelor (zilnic), schimbarea lenjeriei (zilnic), servicii de spălătorie și curățătorie chimică (contra cost)

Facilități suplimentare gratuite pentru luna de miere: Decor special în cameră Reducere specială la centrul spa Coș cu fructe și vin spumant în cameră O (1) cină gratuită la restaurantul à la carte Mic dejun gratuit în cameră (o dimineață la cerere)

FACILITĂȚI ȘI SERVICII GENERALE 24 de ore recepție, hol, lift, Wi-Fi în toate zonele (gratuit), minimarket, magazin de suveniruri, magazin de bijuterii, 2 piscine în aer liber (10: 00-18: 00), 1 piscină în aer liber cu tobogane (10: 00-18: 00, gratuit), șezlonguri și umbrele (gratuit la piscină și plajă, set VIP lounge cu extra taxă), prosoape pentru piscină / plajă (10 EUR depozit), terasă la soare, afaceri centru, grădină, parcare mică la fața locului (gratuită, în funcție de disponibilitate), publică parcare (gratuită), serviciu de transfer (contra cost), medic de gardă (extra încărca)

ALIMENTE ȘI BĂUTURI (AI) Bufet principal Helios restaurant cu terasă, restaurant à la carte Ambrosia (funcționează 6 zile pe săptămână de la 01.05-15.10), barul principal din hol (funcționează 24 de ore de la 01 / 07-31 / 08 & 23: 00-01: 00 pentru restul sezonului), gustare la piscină bar (09: 00-23: 00), bar pe grădină pe acoperiș (07: 00-23: 00), bar de noapte (20: 00-23: 00) Totul inclus Programul de funcționare: 07: 00-23: 00 Mic dejun ușor devreme la barul principal din hol (06: 00-07: 00) Micul dejun este tip bufet îmbogățit la restaurantul principal Helios (07: 00-10: 00) Băuturi la barurile desemnate (07: 00-23: 00) includ băuturi răcoritoare, sucuri, calde ciocolată, lapte fierbinte, cafea (cafea filtru, cafea instant, espresso, cappuccino, mochaccino), ceai, bere locală, vin (roșu, alb, trandafir și spumante), băuturi alcoolice (vodcă, rom, gin, tequila, whisky, bourbon, brandy, ouzo) și SELEC T edcocktails. Toate comenzile după ora 23:00 sunt cu taxă suplimentară. Barul de la piscină, barul din hol și barul de pe acoperiș funcționează cu meniu de băuturi AI și meniu de băuturi cu taxă suplimentară Înghețata este servită la barul de la piscină (09: 00-12: 00 și 15: 00-18: 00) Prânzul este tip bufet la restaurantul principal Helios (12: 00-14: 00) Fierbinte și gustări reci, inclusiv salată, paste, pizza, plăcinte cu brânză, hot dog, burgeri și sandvișuri sunt servite la barul de la piscină (14: 30-18: 00) A varietatea de opțiuni de patiserie este servită la barul principal din hol (14: 30-18: 00) și o varietate de gustări, inclusiv burgeri, hot dog, paste, sandvișuri, salate și dulciuri sunt servite la barul de la piscină (14: 30-18: 00) Cafea și ceai după-amiaza (17: 00-18: 00) Cina este tip bufet la restaurantul principal Helios (19: 00-21: 30) Bufet pentru copii disponibil la micul dejun, prânz și cină la restaurantul principal Helios Meniu vegetarian disponibil O (1) masă gratuită (fie prânz, fie cină) per sejur la restaurantul à la carte Ambrosia Este necesar un cod vestimentar inteligent pentru cină la toate restaurantele (pantaloni lungi pentru domni) COPII ȘI COPII Bebelus pătuț (la cerere, gratuit), scaun înalt (la cerere), babysitting serviciu (la cerere cu taxă suplimentară), mini club (cu vârste cuprinse între 5-12 ani, 6 ori pe săptămână), animație pentru copii, discotecă pentru copii, piscină pentru copii (10: 00-19: 00), loc de joacă, cărucior pentru copii

Descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Locatie